Home Gaming Cities Skylines komt remastered naar de PS5 en Xbox Series X

Cities Skylines komt remastered naar de PS5 en Xbox Series X

by Sven

Paradox Interactive en Colossal Order hebben vandaag aangekondigd dat ze Cities: Skylines – Remastered uitbrengen, een opgewaardeerde versie van het sterkte stads-simulatiespel, speciaal ontworpen voor de geavanceerde mogelijkheden van de PlayStation®5 en Xbox Series X|S. Cities: Skylines – Remastered wordt op 15 februari gelanceerd voor een suggestieve verkoopprijs van 39,99 USD / 34,99 GBP / 39,99 EUR. Alle spelers die Cities: Skylines en zijn DLC’s bezitten op PlayStation®4 of Xbox One, ontvangen de Remastered-editie gratis op hun respectieve consoles (evenals de Remastered DLC’s tot en met de uitbreiding Airports). Opwaarderingen van aanvullende DLC’s zullen in de komende maanden beschikbaar zijn.

Cities: Skylines – Remastered heeft een reeks upgrades die zijn geoptimaliseerd voor huidige generatie consoles, waaronder extra te bouwen tegels om grotere steden te bouwen en de mogelijkheid om structuren vrij te plaatsen. Deze opgewaardeerde editie verbetert ook de grafische prestaties om de grotere steden weer te geven die spelers kunnen bouwen op de PlayStation®5 en Xbox Series X|S.

Cities: Skylines – Remastered upgrades omvatten: 25 te bouwen tegels – dat zijn 16 extra tegels ten opzichte van Cities: Skylines op Xbox One en PlayStation®4! Snel selectie gereedschap UX-verbeteringen, zoals precisieplaatsingen, afstandsindicator en bijgewerkte snap-opties Nieuw omgevingspaneel waarmee spelers de tijd van de dag, regen, mist en omgevingskleur kunnen aanpassen Kaart editor Een algehele verbetering van de grafische prestaties

Hoofdfuncties van Cities: Skylines Bouw de stad van je dromen: plan wegennetwerken, buslijnen en parken. Breng een vervuilde industriële revolutie of creëer een rustig strandstad die perfect is voor toeristen aangedreven door duurzame energie. Zorg voor onderwijs, gezondheidszorg en veiligheid voor je burgers. Bouw het op jouw manier!

Uitdagende simulatie: Als burgemeester van je stad moet je een evenwicht vinden tussen basisbehoeften zoals onderwijs, water, elektriciteit, politie, brandweer, gezondheidszorg en nog veel meer, samen met de economie van je stad. Bewoners reageren soepel op veranderingen, waardoor je altijd alert moet zijn op veranderende eisen.

Uitgebreide lokale verkeerssimulatie: Het beheren van verkeer en de behoeften van je bewoners om te werken en te spelen vereist het gebruik van verschillende interactieve vervoerssystemen. Je moet zorgvuldig verkeersplannen maken met bussen, treinen, metros en nog veel meer.

Districten en beleid: Word meer dan gewoon een stadsbestuurder! Creëer een autovrij centrum, geef gratis openbaar vervoer aan je waterkant of verbied huisdieren in de suburbs. Designate delen van je stad als district om beleid op lokaal niveau te stellen en geef verschillende delen van de stad hun eigen persoonlijkheid.

Uitbreiding After Dark inbegrepen: Kijk hoe je stad ’s nachts verandert in een hele andere plaats: een dag-nacht-cyclus zorgt ervoor dat je bewoners op zoek gaan naar plaatsen om na het werk te ontspannen. Voeg nieuwe beleidsregels en zones toe om populaire plekken te creëren en zorg voor genoeg taxivervoer en treinen om naar en van de clubs te gaan!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: