Home Gaming Chucklefish en Limited Run werken samen voor PATHWAY Physical Edition op Nintendo Switch

Chucklefish en Limited Run werken samen voor PATHWAY Physical Edition op Nintendo Switch

by Jos Vis

obotality en Chucklefish hebben vandaag aangekondigd dat hun turn-based strategie-avontuur PATHWAY een fysieke editie krijgt met dank aan Limited Run Games. De fysieke editie van Pathway bevat een regiovrije cartridge, Adventurers Field Guide-handleiding en een omgekeerde full-art omslaghoes en een LRG Trading Card.

YouTube video


Chucklefish en Robotality hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat fysieke Switch-verzamelaars een traktatie krijgen wanneer ze de Adventurers Field Guide openen. Er is veel moeite gestoken in het zo geweldig mogelijk maken van de full colour handleiding, tot de nok toe gevuld met strategische gameplay-info, speciale tips en extra nuggets rechtstreeks van het ontwikkelteam van Robotality.

Pre-orders gaan aanstaande vrijdag (8 oktober) om 15.00 uur CEST / 16.00 uur CEST / 10.00 uur EDT / 7.00 uur PDT live op de Limited Run Games-website. Zoals de naam al doet vermoeden, is het exemplaar in de doos slechts voor een beperkte tijd beschikbaar.

In een gezamenlijke verklaring zeiden de teams van Pathway en Chucklefish: “De mogelijkheid hebben om een ​​echte fysieke kopie van Pathway te maken die je echt in je handen kunt houden, is een droom die uitkomt voor onze beide teams bij Chucklefish en Robotality, en het zou niet mogelijk zijn geweest zonder alle verzoeken en opmerkingen van onze lieve community – dus bedankt voor het steunen van het spel! Je bent geweldig.”

Over Pathway

Het is 1936 en de nazi-invloed strekt zich uit over Europa en het Midden-Oosten. Er gaan geruchten over geheime opgravingen, mysterieuze artefacten, occulte rituelen en voorwerpen met een immense macht. In Pathway leid je een team van gedurfde avonturiers de woestijnen van Noord-Afrika in om oude relikwieën op te graven en verborgen schatten te ontdekken voordat ze in slechte handen vallen.

Pathway is een snel tactiekspel in een wereld van pulpavontuur. Zoek dekking, flankeer vijanden en gebruik de speciale vaardigheden van je team om de geschiedenis in jouw voordeel om te draaien!

  • Dynamische avonturen – Ontdek vijf campagnes van verschillende moeilijkheidsgraden, waarbij elke poging een nieuw web van verhalende verrassingen en dodelijke schermutselingen voortbrengt.
  • Moeilijke keuzes – Verkende locaties bieden handgemaakte verhalende evenementen en grote keuzes. De put doorzoeken?
  • De dorpelingen redden? Het is aan u!
  • Bouw je team van avonturiers – Elk van de 16 ontgrendelbare personages van Pathway heeft zijn eigen vaardigheden en eigenaardigheden die van invloed zijn op gevechten en verhaalontmoetingen.
  • Beslissende conflicten– Gebruik dekking en positionering in spannende turn-based squadrongevechten. Leer het beste uit de vaardigheden en uitrusting van je team te halen om de krachten van het kwaad te verslaan!
  • Verborgen schatten– Ruil waardevolle buit in om het arsenaal van je team te upgraden met zeldzame wapens en bepantsering.
  • Herstel en speel opnieuw – Experimenteer met verschillende teamcombinaties en vaardigheden totdat je vijanden zijn overwonnen!
  • Hardcore-modus – Het meest uitdagende pad tot nu toe.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x