Home Gaming Children of Morta onthult de releasedatum en een nieuwe trailer

Children of Morta onthult de releasedatum en een nieuwe trailer

by Jos Vis

Publisher 11 bit studios en ontwikkelaar Dead Mage zijn verheugd om de langverwachte roguelike RPG aan te kondigen, Children of Morta. De game komt op 3 september 2019 naar de PC. De versies voor Nintendo Switch, Xbox One, PC en PlayStation 4 worden 15 oktober uitgebracht.. Om de aankondiging van de lanceringsdatum te vieren, kun je hieronder de geheel nieuwe trailer bekijken.

Corruptie heeft zich verspreid, waardoor de eens zo vredige Mount Morta verandert in een gewelddadige en monster-geteisterde nachtmerrie. Kun je alles opofferen om degene te redden waar je om geeft? Children of Morta is een verhaalgestuurde actie-RPG over een dapper gezin dat samen staat terwijl de wereld om hen heen in duisternis wordt verslonden. Leid de Bergsons, met al hun tekortkomingen en deugden, en ervaar wat het betekent om in een familie van helden te zijn.

Children of Morta verwerkt thema’s die dichter bij ons dagelijks leven liggen dan je zou verwachten. Het is een verhaal van de eenvoudige emoties die we allemaal zo goed kennen – en meer waarderen dan we soms durven toegeven – liefde en hoop, verlangen en onzekerheid, uiteindelijk verlies en de offers die we willen brengen om degenen die we het meest geven te redden voor.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d