Home Gaming Check de eerste gameplay-trailer van Farming Simulator 17

Check de eerste gameplay-trailer van Farming Simulator 17

by Mark van Truijen

Giants Software nodigt je uit om je boerenlaarzen weer aan te trekken – want de voornaamste boerenbedrijfserie is terug met Farming Simulator 17! In Farming Simulator ben je een moderne agrariër met honderden hectaren landbouwgrond waarmee je kunt doen wat je wilt. Je hebt toegang tot de nieuwste apparatuur en voertuigen, waarmee je een overvloed aan gewassen kunt verbouwen of vee kunt houden in een enorme open wereld. De trailer van vandaag, From Seeds to Harvest, is de eerste in een serie gameplay-video’s waarin we nieuwe content en features laten zien van Farming Simulator 17. In deze eerste gameplay-video ontdek je de basis van het boerenbedrijf, inclusief enkele van de nieuwe merken, voertuigen en apparatuur die je kunt gebruiken in Farming Simulator 17.

Farming Simulators unieke en allesomvattende landbouwbeleving is geliefd bij spelers van over de hele wereld. In de kern is de game een accurate simulator met diepe managementopties, maar tegelijkertijd is het een zeer toegankelijke sandbox-ervaring met twee enorme plattegronden waarop je met talloze voertuigen en apparaten je gang kunt gaan. Farming Simulator 17 biedt toegang tot ruim 200 unieke voertuigen en apparaten van maar liefst 70 bekende landbouwmerken – meer dan ooit! Voor het eerst in de Farming Simulator-geschiedenis zijn de AGCO-merken Challenger, Fendt, Valtra en Massey Ferguson ook beschikbaar!

In de online multiplayerstand kun je je vrienden uitnodigen om je te helpen – op consoles kun je met 6 boeren tegelijk samenwerken, op PC met 16. Spelers kunnen door de ontwikkelaar samengestelde mods downloaden en installeren voor vrijwel onbeperkte content. Ervaar het moderne agrarische bedrijf in de voornaamste boerderijsimulator – Farming Simulator 17.

Farming Simulator 17 is vanaf 25 oktober verkrijgbaar voor PS4, Xbox One en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x