Home Gaming Chaos Warriors DLC voor Total War: WARHAMMER, gratis tijdens eerste week

Chaos Warriors DLC voor Total War: WARHAMMER, gratis tijdens eerste week

by Sven
Creative Assembly maakt vandaag bekend dat spelers die Total War: WARHAMMERaanschaffen tijdens de release-week, het Chaos Warriors Race Pack gratis krijgen.

“De Chaos Warriors zijn enorm populair gebleken,” zegt Creative Director, Mike Simpson. “Door spelers een week de tijd te geven om dit pakket gratis te krijgen, zorgen we ervoor dat loyale fans die liever niet vooruitbestellen de boot niet missen, terwijl we tegelijk tegemoet komen aan de early adapters, wiens steun voor ons zeer belangrijk is.”

“We hebben het grootste vertrouwen in de game. Mede dankzij de sterke steun van de community belooft dit de grootste Total War-lancering ooit te worden.”

Retailers die meedoen met de pre-order-actie, bieden de DLC nu gratis aan tijdens de week van de release. De gratis periode eindigt om 19:00 op 31 mei.

Bekijk de nieuwe Let’s Play video om de Chaos Warriors in actie te zien, inclusief de reusachtige Kholek Suneater. Als oudste van de Dragon Ogres is Suneater gehuld in bliksem en gewapend met een huizengrote hamer. Hij is een van de Legendary Lords waar je mee kunt spelen in het Chaos Warriors Race Pack.

Total War: WARHAMMER is verkrijgbaar vanaf 24 mei.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x