Home Gaming CATAN 25th Anniversary Edition is nu beschikbaar

CATAN 25th Anniversary Edition is nu beschikbaar

by Jos Vis

Vandaag hebben CATAN Studio en Asmodee de CATAN 25th Anniversary Edition gelanceerd, een speciaal product ter ere van 25 jaar CATAN, dat in 1995 debuteerde als The Settlers of Catan. Ter ere van de nalatenschap van CATAN bevat CATAN 25th Anniversary Edition het iconische CATAN-basisspel 5- Uitbreiding voor 6 spelers, aangepaste dobbelstenen, iriserende spelersstukken en meer. CATAN 25th Anniversary Edition is een geweldige aanvulling op elke verzameling bordspellen en kan worden gekocht op Amazon.com, CATAN Shop en andere geselecteerde retailers.

  • De 25th Anniversary Edition bevat:
  • Het klassieke en bekroonde CATAN-basisspel
  • CATAN 5-6 speler extensie
  • Scenario – Helpers van CATAN
  • Nieuwe sorteerbakken voor grondstof- en ontwikkelingskaarten
  • Speciale iriserende spelersstukken
  • Aangepaste dobbelstenen
  • Twee pakjes Gamegenic kaarthoezen

Na de release in februari 1995 in Neurenberg, Duitsland, was The Settlers of Catan meteen een hit op de Europese gamemarkt en was het een van de eerste “eurogames” die populair werd onder boardgamers in de Verenigde Staten. Velen noemen CATAN een voorloper van de moderne bordspelrenaissance.

Het iconische modulaire bord van zeshoekige tegels biedt volledige variabiliteit, wat betekent dat spelers nooit hetzelfde spel twee keer spelen. Het raakt een goede plek om benaderbaar en gemakkelijk te leren te zijn, terwijl het ook voldoende diepgang biedt voor jarenlange strategische verkenning.

Er zijn wereldwijd meer dan 32 miljoen exemplaren van CATAN-spellen verkocht in meer dan 40 talen.

“We hebben zoveel verhalen gehoord over families die samenkwamen tijdens de games van CATAN, die momenten van vreugde vonden tijdens een moeilijke tijd in onze geschiedenis”, zegt Pete Fenlon, CEO van CATAN Studio. “We zijn vereerd om zoveel nieuwe gamers kennis te laten maken met de brede en wondere wereld van tabletop-games – er is waarschijnlijk geen betere manier om 25 jaar te vieren dan dat.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: