Home Movies Cast film Meesterspion compleet

Cast film Meesterspion compleet

by Mark van Truijen

De cast van de film MeesterSpion is compleet en de opnames zijn in volle gang. Nienke de la Rive Box vertolkt de hoofdrol naast Beau Schneider die de meesterspion is. Nienke presenteert Het Klokhuis en reist daarnaast voor het programma Drie op Reis over de hele wereld. De rol van de vader neemt Patrick Stoof voor zijn rekening. In 2011 was hij de mol in het populaire tv-programma Wie is de Mol en is ook te zien in de tv-series Toren C en Smeris. Cynthia Abma speelt de moeder in MeesterSpion. Zij was jarenlang een vertrouwd gezicht bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast heeft ze diverse filmrollen op haar naam staan in onder andere Familieweekend en De Heineken Ontvoering. Ook acteur Frits Lambrecht is te zien in de film. MeesterSpion is een spannende en komische familiefilm van Paul Voorthuysen de producent achter Mees Kees en Dummie de Mummie. De film draait dit jaar vanaf 5 oktober in de Nederlandse bioscopen.

De regie van MeesterSpion is in handen van Pieter van Rijn (Pluk van de Petteflet, Familieweekend), Tijs van Marle (Mees Kees, Verliefd op Ibiza) is verantwoordelijk voor het script.

Over de film:
MeesterSpion vertelt het verhaal van de 10-jarige Tim die samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust verhuist. In het begin kan Tim moeilijk wennen aan zijn nieuwe thuis, tot hij Simon (Beau Schneider) ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1974 en moet erg wennen aan de nieuwe tijd. Daarnaast moet hij als oud-spion nog een oude misdaadzaak oplossen. Tim besluit Simon te helpen, wat het begin is van een zeer spannend avontuur…
MeesterSpion is een film van PVPictures in co-productie met AVROTROS en wordt gedistribueerd door Entertainment One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x