Home GamingAndroid Capcom Showcase aangekondigd voor 12 juni

Capcom Showcase aangekondigd voor 12 juni

by Mark van Truijen

De Summer Game Fest Showcase is het eerste grote evenement dat deze maand het pseudo-E3-seizoen aftrapt, met meer dan 40 bevestigde partners. Dat omvat Capcom, en als onderdeel van Summer Game Fest zal het op 12 juni om 15.00 uur PDT een Capcom Showcase houden.

De timing van deze aankondiging is interessant, aangezien de uitgever op 7 juni het laatste Digital Event voor Monster Hunter Rise: Sunbreak organiseert. Een mogelijke onthulling van de volgende Monster Hunter tijdens de showcase, misschien? Ongeacht of dat gebeurt, zullen we waarschijnlijk andere titels zien zoals Ghost Trick: Phantom Detective, Dragon’s Dogma 2 en het mysterieuze Pragmata (nog steeds gepland voor dit jaar).

Capcom kan zelfs een aankondiging maken voor Resident Evil 4 Remake’s Separate Ways. Het gerucht gaat dat het zijverhaal uitgebreider zal zijn dan de originele versie en later dit jaar als een afzonderlijke betaalde DLC zal worden uitgebracht, waarbij een dataminer verwijzingen naar hetzelfde in de game heeft ontdekt. Natuurlijk is het mogelijk dat we alleen een voorproefje krijgen, aangezien de VR-modus van Resident Evil 4 Remake nog niet uit is.

Summer Game Fest begint op 8 juni om 12.00 uur PT met een twee uur durende showcase, dus blijf op de hoogte voor meer nieuws in de komende dagen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: