Home Gaming Call of Duty XP: 2 t/m 4 september in Los Angeles

Call of Duty XP: 2 t/m 4 september in Los Angeles

by Mark van Truijen

Call of Duty XP vindt van 2 t/m 4 september plaats in Los Angeles

Finales van de Call of Duty World League met meer dan $2 miljoen aan prijzengeld

Tevens wereldpremière van: 
– Call of Duty: Infinite Warfare 
– Call of Duty: Modern Warfare Remastered Multiplayer
– Nieuwe Downloadable Content bij Call of Duty: Black Ops III

De grootste bijeenkomst van de wereldwijde Call of Duty® community komt eraan. Van 2 tot en met 4 september presenteert Activision Publishing, Inc. Call of Duty XP in het Forum in Inglewood, Californië. Tijdens het event vinden de finales plaats van het Call of Duty World League Championship, presented by PlayStation®4, die worden gespeeld op Call of Duty: Black Ops III. Ook worden de Call of Duty®: Infinite Warfare multiplayer, Call of Duty: Modern Warfare Remastered multiplayer en de nieuwe Call of Duty: Black Ops III Downloadable Content onthuld en krijgen fans de kans om deze te spelen. Verder behoort het ondergaan van een Call of Duty VR ervaring tot de vele activiteiten, evenals een op Call of Duty geïnspireerde Nuketown paintballgame en Zombies lasertag.

Tijdens de Call of Duty XP festiviteiten staat de Call of Duty World League Championship centraal. De finales vormen het hoogtepunt van het eerste seizoen van de Call of Duty® World League (CWL), presented by PlayStation®4. Na een klein jaar van wedstrijden over de hele wereld, komen er in Californië 32 topteams samen om te strijden voor het prijzengeld van $2 miljoen, wat onderdeel is van de totale prijzenpot van CWL, die in 2016 meer dan $3,5 miljoen besloeg. Beide bedragen zijn de hoogste ooit in de geschiedenis van Call of Duty.

Na het zetten van meerdere records tijdens de Stage 1 Finals maakt de CWL zich nu klaar voor de Stage 2 Finals. Hier zullen de eerste Call of Duty World League Championship qualifiers bekend worden. Alle actie is live in game (Black Ops III PS4) te volgen via de Live Event Viewer, of via MLG.tv en www.callofduty.com.

Op Call of Duty XP zijn duizenden fans live getuige van de wereldpremière van de Call of Duty: Infinite Warfare multiplayer en  kunnen zij de multiplayer als eerste spelen. Hetzelfde geldt voor Infinity Ward’s nieuwe cooperative zombies mode en Call of Duty: Modern Warfare Remastered multiplayer. Zo hebben fans de unieke kans om nog voor de release op 4 november de nieuwste Call of Duty games te zien en te spelen, evenals de eerste de downloadable content bij Call of Duty: Black Ops III. Iedereen die aanwezig is op Call of Duty XP krijgt daarnaast de kans om zelf om prijzen te spelen en hun skills te tonen in wedstrijden van 6 tegen 6, waarvoor 500 gameplay stations beschikbaar zijn.

“Call of Duty XP wordt de grootste bijeenkomst van fans in de geschiedenis van Call of Duty,” zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing. “De beste Call of Duty spelers ter wereld staan centraal op het event, terwijl zij de zege betwisten in het Call of Duty World League Championship. Bezoekers kunnen daar live bij zijn, terwijl ze verder toegang krijgen tot nooit eerder getoonde content, van Infinite Warfare tot Modern Warfare Remastered tot Black Ops III DLC. Ook zijn er talloze activiteiten die op Call of Duty zijn geïnspireerd en die je nergens anders zult tegenkomen.”

Call of Duty XP is speciaal voor de community gebouwd. Bezoekers kunnen elkaar uitdagen in een paintball battle op een levensgrote Call of Duty: Black Ops Nuketown multiplayer map. Of ze sluiten zich aan bij een team en beleven zo een intense lasertag experience die is geïnspireerd op Infinite Warfare’s nieuwe zombies game mode.

“Als partner van de Call of Duty World League was het spannend om te volgen hoe de teams in de voorrondes de strijd met elkaar aangingen en we kijken nu uit naar de finales van het Call of Duty Championship. We vinden het ook erg spannend dat de PlayStation VR deel uitmaakt van alle activiteiten. Zo maken fans levensecht mee hoe het is om hun eigen Jackal fighter jet te besturen,” zegt Adam Boyes, VP of Publisher Relations, Sony Interactive Entertainment America. “We zijn er trots op om onze bijdrage te kunnen leveren aan deze niet te missen bijeenkomst van de Call of Duty community.”

Enkele activiteiten op Call of Duty XP:

  • PlayStation® VR Experience. Als fan onderga je in virtual reality hoe het is om een Jackal te besturen, de fighter jet in Call of Duty: Infinite Warfare
  • Call of Duty developer panels en Q&A’s met Infinity Ward, Treyarch en Sledgehammer Games
  • Call of Duty wapen- en franchisemuseum
  • Call of Duty fotostands
  • Muzikale surprise acts

In een later stadium worden er nog meer attracties bekend gemaakt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: