Home Gaming Call of Duty: WWII Private multiplayer Beta-test nu live op PlayStation 4

Call of Duty: WWII Private multiplayer Beta-test nu live op PlayStation 4

by Mark van Truijen

De langverwachte Call of Duty: WWII Private Multiplayer Beta is nu wereldwijd live op PlayStation 4.  Spelers die Call of Duty: WWII voor PS4 pre-orderden bij deelnemende retailers kunnen vanaf nu tot maandag 28 augustus aan de slag in het eerste van twee opeenvolgende testweekenden. Deelnemers aan de Private Multiplayer Beta krijgen een klein voorproefje van wat de Call of Duty: WWII-multiplayer gaat bieden, inclusief enkele van de gevarieerde maps op iconische Tweede Wereldoorlog-locaties, het gloednieuwe Divisions-systeem en de missiegedreven War Mode. De Private Multiplayer Beta is een belangrijke stresstest voor de systemen achter de game en levert belangrijke realtime informatie en feedback om de game mee te verbeteren voordat deze op 3 november wereldwijd wordt uitgebracht.

Het is een hele eer om Call of Duty: WWII tot leven te wekken, en we zijn heel blij met de fans die ons vanaf vandaag gaan helpen, door de game te testen in de Private Multiplayer Beta.  Deze Beta is voor ons een geweldige kans om van fans te horen over hun ervaringen en samen te werken met de community om de game te verfijnen en op te poetsen voor de release in november,” zei Michael Condrey, studiohoofd en co-founder van Sledgehammer Games.

Glen Schofield, mede-studiohoofd en co-founder van Sledgehammer Games: “Hoewel dit slechts een klein deel van de volledige ervaring is, hopen we dat spelers er toch veel plezier aan beleven. We gaan ons verdiepen in elk stukje feedback over de maps en modes, alsook over de gloednieuwe elementen als Divisions en War Mode die ook deel uitmaken van de test. We hopen dat fans net zoveel genieten van het spelen van de game als wij genoten tijdens het maken ervan.

De Call of Duty: WWII Private Multiplayer Beta laat spelers deelnemen aan een klein deel van de volledige multiplayer-ervaring, inclusief Divisions, een nieuwe vorm van het create-a-class-systeem. Divisions biedt spelers de mogelijkheid om hun individuele speelstijlen te versterken door te kiezen uit vijf iconische World War II-divisies, elk met specifieke training en wapen-skills. Hoewel de stand Divisions nog steeds in ontwikkeling is, biedt de Private Multiplayer Beta spelers alvast de mogelijkheid de vijf divisies in de game te proberen.

Tijdens beide testweekenden hebben spelers in de Call of Duty: WWII Private Multiplayer Beta toegang tot diverse multiplayer-maps, tegen de achtergrond van het grootste conflict uit de menselijke geschiedenis, ontworpen voor de snelle, grondgebaseerde multiplayergevechten die Call of Duty-fans kennen en koesteren.  Daarnaast kunnen spelers de War Mode testen, een gloednieuwe, in samenwerking met Raven Software ontwikkelde spelstand waarin het draait om teamgebaseerd aanvallen en verdedigen. De uiteindelijke game die in november verschijnt biedt nog meer multiplayercontent, waaronder Headquarters, de eSports-suite vol handige functies, Supply Drops en Loot, alsmede meer maps en spelstanden die nog niet beschikbaar zijn in de Private Multiplayer Beta.

Fans krijgen tijdens het tweede testweekend nog een kans om deel te nemen aan de Call of Duty: WWII Private Multiplayer Beta. Dit tweede weekend is de beta toegankelijk voor spelers die Call of Duty: WWII voor PS4 of Xbox One pre-orderden bij deelnemende retailers. Het tweede Private Multiplayer Beta-weekend begint op vrijdag 1 september en duurt tot maandag 4 september. Spelers die tijdens een van deze weekenden deelnamen aan de Call of Duty: WWII Private Multiplayer Beta ontvangen het exclusieve Private Multiplayer Beta Combat Pack voor gebruik in de multiplayer, inclusief een unieke helm, callings card en embleem. Het laatste nieuws over de Call of Duty: WWII Private Multiplayer Beta vind je hier: www.callofduty.com/wwii/beta.

Tijdens beide Call of Duty: WWII Private Multiplayer Beta-weekenden verzamelt  Sledgehammer Games feedback van spelers voor het definitief afronden van functies, optimaliseren van de spelbalans en verder verfijnen van de game, tot de lancering in november. Deelnemers aan de Private Multiplayer Beta krijgen de kans om hun feedback te delen en direct te communiceren met het ontwikkelteam via diverse outlets, inclusief enquêtes en online-forums. De ontwikkelaars van Sledgehammer Games zullen hun bevindingen over de Private Multiplayer Beta via blogposts delen met de fans.

Call of Duty: WWII wordt wereldwijd gelanceerd op 3 november. De game markeert de monumentale terugkeer van Call of Duty naar het grootste conflict in de geschiedenis. Spelers kunnen ten strijde trekken in drie robuuste spelstanden: Campaign, Multiplayer en Nazi Zombies.  De Campaign verplaatst spelers naar het Europese grondgebied waar ze op iconische Tweede Wereldoorlog-locaties een gloednieuw verhaal beleven. De multiplayer maakt een welkome terugkeer naar de wortels en oorspronkelijke gevechten van de franchise, met snelle, grondgebaseerde actie en een iconisch arsenaal wapens en uitrusting. Nazi Zombies is een originele, gruwelijke coöpstand met een angstaanjagend nieuwe horrorverhaal waarin duistere en sinistere plannen worden gesmeed om een onverwoestbaar dodenleger op de mensheid los te laten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x