Home GamingAndroid Call of Duty: Mobile viert zijn tweede verjaardag met een grote update in seizoen 8

Call of Duty: Mobile viert zijn tweede verjaardag met een grote update in seizoen 8

by Jos Vis

Vier de 2e verjaardag van Call of Duty: Mobile met deze enorme update van seizoen 8, met de nieuwe Blackout Battle Royale-kaart, een nieuwe singleplayer-ervaring, nieuwe items en evenementen, een gloednieuwe Battle Pass en meer.

Gefeliciteerd met het tweede jaar van de Call of Duty: Mobile-community! Het was een wilde rit, en door dit alles zijn onze game en community blijven groeien, waarbij de app sinds de lancering meer dan 500 miljoen keer is gedownload. Om deze belangrijke mijlpaal te vieren, brengen we het komende seizoen allerlei lekkers en verrassingen. Nieuwe Battle Royale-kaart? Rekening. Nieuwe singleplayer-ervaring? Rekening. Grote upgrades, evenementen en andere jubileuminhoud? Rekening.

2nd Anniversary is ons achtste seizoen en het is nu officieel live. Dit is wat je moet weten:

Battle Royale 2.0-update: nieuwe blackout-kaart, gezondheidssysteem en meer

  • 2nd Anniversary brengt substantiële upgrades naar de Battle Royale-ervaring, te beginnen met de komst van Blackout. De originele Battle Royale-kaart die spelers voor het eerst hebben ervaren in Call of Duty: Black Ops 4 komt naar mobiel, inclusief alle latere toevoegingen zoals Hijacked en Nuketown.
  • Het gezondheidssysteem van Battle Royale verandert ook. In plaats van gezondheidsherstellende items op de kaart te plunderen, zullen spelers nu hun gezondheid in de loop van de tijd regenereren, waarbij bepantsering extra gezondheidspunten oplevert. Armor is er nu in drie varianten: Armor Repair, Advanced Armour Repair en Kinetic Armour Overcharger, elk met meer bepantsering dan de vorige.

Lees voor alle informatie over Call of Duty: Mobile-update in seizoen 8 de volledige blogpost op de officiële Call of Duty-blog.

Tot ziens.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x