Home Gaming Call of Duty: Infinite Warfare Retribution verschijnt op 12 september

Call of Duty: Infinite Warfare Retribution verschijnt op 12 september

by Mark van Truijen

Activision heeft de eerste details onthuld van Call of Duty: Infinite Warfare Retribution, ontwikkeld door Infinity Ward. Dit is het vierde DLC-map pack voor 2016’s bestverkochte console game in de VS (verkopen uit hardwarebundels niet meegerekend), Call of Duty: Infinite Warfare. Het map pack biedt vier nieuwe multiplayer maps en het slot van de Infinite Warfare zombies coöpervaring. Dit slot, getiteld The Beast from Beyond, verplaatst spelers naar een verlaten militaire basis op een verre ijsplaneet. Retribution is verkrijgbaar vanaf 12 september, eerst voor PlayStation 4 en later voor andere platformen.

“Ons team heeft dit jaar heel veel plezier beleefd aan het creëren van content voor de Infinite Warfare-community,” zegt Dave Stohl, studiohoofd van Infinity Ward. “In Retribution bereikt onze spannende zombies-verhaallijn zijn climax. Spelers worden verplaatst naar een nieuwe omgeving vol verrassingen, waar ze ontdekken welke kwade kracht de hele tijd aan de touwtjes heeft getrokken. Voor multiplayer-fans leveren we vier nieuwe maps die motiveren tot handig gebruik van combat rig-vaardigheden en doordachte gameplay. 12 september kan niet snel genoeg komen.”

In The Beast from Beyond, het laatste hoofdstuk van de vijfdelige Call of Duty: Infinite Warfare zombies-ervaring, zien we de terugkeer van Willard Wyler, de raadselachtige filmregisseur en schurk met stem en uiterlijk van Paul Reubens (Pee-wee’s Big Holiday, Gotham). Wyler heeft de vier helden wederom opgesloten in een gloednieuwe horrorfilm, dit keer spelend in een verlaten militaire basis op een verre ijsplaneet. Terwijl spelers steeds meer geïnfecteerde crewleden ontdekken, moeten ze hordes ondoden bestrijden om voor eens en voor altijd de waarheid achter Wylers films te ontdekken. The Beast from Beyond levert spelers daarvoor nieuwe wapens, valstrikken en meer, als aanvulling op de klassieke Call of Duty actie. Alle bekende acteurs en personages zijn terug, waaronder  Seth Green (Robot Chicken, Austin Powers) als “Poindexter;” Ike Barinholtz (Neighbors, Suicide Squad) als “AJ;” Jay Pharoah (White Famous, Saturday Night Live) als “Andre” en Sasheer Zamata (Saturday Night Live, Inside Amy Schumer) als “Sally”.

Naast The Beast from Beyond levert Retribution ook vier nieuwe multiplayer maps:

Carnage
Een post-apocalyptische racebaan langs de kust van Californië. Carnage  biedt lange zichtlijnen en diverse omgevingsgevaren, inclusief een vuurvalstrik die spelers kunnen activeren om hun vijanden te roosteren

Heartland
In Heartland strijden teams in een simulatie van een klein Amerikaans stadje dat een ‘re-imagining’ is van de klassieke Call of Duty: Ghosts-map, Warhawk. Spelers kunnen de plaatselijke ijssalon binnenstormen om even af te koelen, om vervolgens de vijanden verderop te elimineren met een Black Hole Generator.

Altitude
Altitude verplaatst de strijd naar een luxe, torenhoog winkelcentrum aan de rand van het universum. Hier strijden teams rond het chaotische middengebied, waar snelle flankroutes de sleutel vormen tot succes. De prachtige zwevende watervallen rondom de map maken het plaatje compleet.

Depot 22
Depot 22 is een café aan het eind van de beschaving. In deze middelgrote map met drie lanen ligt de focus op mid-ranged confrontaties. Spelers kunnen elkaar van dichtbij onder vuur nemen in de kroeg, of strijden tegen vijanden die langs de zijkant van een rijdende trein rennen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x