Home Gaming CALL OF DUTY: BLACK OPS III DLC PACK

CALL OF DUTY: BLACK OPS III DLC PACK

by Mark van Truijen

Descent, het derde DLC pack voor Call of Duty: Black Ops III, is vanaf vandaag beschikbaar. Het spel komt eerst uit op Playstation 4 en wordt gevolgd door andere next-gen platforms**. Call of Duty: Black Ops III Descent neemt spelers mee over de gehele wereld naar vier nieuwe multiplayer locaties en een geheel nieuwe Zombie ervaring in de klassieke Origins saga.

“Vanaf het eerste moment dat Treyarch begonnen is met de ontwikkeling, zijn we gedreven om de meest epische gameplay experience te leveren die we ooit gemaakt hebben. Descent blijft zich aan die belofte houden, terwijl ze gehoor geven aan de behoefte vanuit de gemeenschap om een nieuwe versie te creëren van Raid, de geliefde multiplayer map van Call of Duty: Black Ops II”, zegt Mark Lamia, het hoofd van Treyarch. “Als aanvulling op de vier fantastische multiplayer maps komt er een nieuw zombies hoofdstuk, Gorod Krovi, waarmee Treyarch terug gaat naar zijn oorsprong, met een twisted Stalingrad ervaring”.

Call of Duty: Black Ops III Descent met met vier nieuwe multiplayer maps, verzekerd fans van non-stop actie in een cryogene gevangenis, een Viking dorp, een robot death-match arena en een moderne reconstructie van een oud Romeins landgoed:

Empire: Raid, de favoriet onder de fans, keert terug als een vernieuwde versie, met een middelgrote map, als een authentieke Romeinse villa, waar de klassieke map structuur samenkomt met de nieuwe gameplay van Black Ops III.

Berserk: Een Viking dorp, bevroren in de tijd, laat spelers dwars door sneeuwstromen strijden voor de controle over de centrale brug. Deze middelgrote map is voorzien van houten gebouwen, dodelijke rotsachtige uitstulpingen en strakke knelpunten.

Cryogen: In deze geïsoleerde gevangenis, gelegen ver in de Dode Zee, zijn enkele van ’s werelds meest gevaarlijke criminelen opgesloten in bevroren isolatie. Wachttorens houden de wacht over het ronde design van de kleine map, waar een overvloed is aan ‘frenetic combat’ en ‘wall running attacks’.

Rumble: Gamers strijden tegen meer dan levensgrote mechanische krijgers in deze middelgrote map, waar high-speed aanvallen zich richten op de centrale arena en waar spelers zich een weg moeten vechten door ‘fallen mechs’ en ‘pyrotechnics’.

Descent brengt spelers naar een alternatieve tijdlijn van Stalingrad in het nieuwste twisted hoofdstuk van de Origins Zombie verhaallijn, Gorod Krovi. Spelers nemen het op tegen een zwerm van gemechaniseerde zombie soldaten en ontwijken ‘hell-fire’ luchtaanvallen van draken. Allemaal in het midden van een heftige strijd tussen de overblijfselen van Nikolai’s moederland. Gorod Krovi levert een schrijnende zombie ervaring, vol met huiveringwekkende nieuwe vijanden, een spannende nieuwe gameplay en een epische set van ‘undead-annihilating’ wapens.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x