Home Gaming Call of Duty: Black Ops Gulf War zou volgens geruchten een volledige open wereld map hebben

Call of Duty: Black Ops Gulf War zou volgens geruchten een volledige open wereld map hebben

by Mark van Truijen

Gebaseerd op het schema dat Activision elk jaar volgt, zijn we nog maanden verwijderd van de aankondiging van de Call of Duty game van dit jaar, maar er zijn desondanks enkele potentiële details over het spel naar buiten gekomen, met dank aan lekken. Er is eerder gemeld dat het spel een nieuwe Black Ops aflevering zal zijn die zich afspeelt tijdens de Golfoorlog en de titel zal dragen van Call of Duty: Black Ops Gulf War, en een ander nieuw rapport gepubliceerd door Insider Gaming’s Tom Henderson heeft nu meer vermeende details onthuld over de single player campagne.

Volgens Henderson zal Call of Duty: Black Ops Gulf War een volledig open wereld campagne bevatten. Hoewel de Call of Duty: Modern Warfare 3 van vorig jaar in zekere mate experimenteerde met open wereld ontwerp met wat bekend stond als zijn Open World Missions en een open wereld Zombies modus, beweert Henderson dat de open wereld campagne van Black Ops Gulf War vanaf de grond af aan is opgebouwd voor het spel in plaats van gebruik te maken van de assets van eerdere afleveringen. De campagne wordt naar verluidt behandeld door Raven Software (die ook de leiding had over de campagne van Black Ops Cold War), terwijl Treyarch de multiplayer en Zombies afhandelt.

De campagne zal naar verluidt spelers en hun begeleidende squad zien rondtrekken op een open wereld kaart vergelijkbaar met de Far Cry games. Spelers zullen naar verluidt in staat zijn om de kaart te navigeren met voertuigen (iets dat vermoedelijk aanwijzingen zou nemen van Warzone), terwijl er ook een snel reissysteem zal worden opgenomen. Daarnaast is beweerd dat ondanks de open wereld structuur, de campagne ook lineaire missies zal bevatten, hoewel hoeveel daarvan je kunt verwachten nog te bezien valt. CIA agent Russel Addler, die een sleutelrol had in de campagne van Black Ops Cold War, zal ook naar verluidt terugkeren.

Interessant is dat Henderson verder beweert dat de open wereld campagne van Black Ops Gulf War niet bedoeld is als een geïsoleerd experiment, maar eerder een teken van wat er gaat komen voor de franchise. Hij beweert dat Call of Duty 2025 – dat naar verluidt gepland staat als een direct vervolg op Black Ops 2 dat zich afspeelt in 2030 – ook momenteel wordt gepland als een open wereld campagne, hoewel het spel naar verluidt nog in de vroege stadia van ontwikkeling is, zijn de dingen nog niet helemaal vastgelegd. Hoe dan ook, volgens Henderson is Activision van plan om over te schakelen naar een open wereld formaat, voornamelijk om de “ontwikkeling te stroomlijnen”.

Er is eerder beweerd in lekken dat de Call of Duty game van 2024 weer een cross-gen release zal zijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x