Home Gaming Call of Duty: Black Ops 4 Review

Call of Duty: Black Ops 4 Review

by Mark van Truijen

Call of Duty moest iets ondernemen om zich te kunnen blijven meten met andere titels. Na een paar toch wat teleurstellende jaren, alwaar de cijfers wel goed waren, waren fans minder enthousiast, is COD Black Ops 4 toch een risico voor de franchise. De game gaat vol voor de online ervaring en gooit de campaign eruit en vult dat op met een slappe tutorial. Is de game het dan nog wel waard ga je je dan meteen afvragen, ik vindt zeker wel. Het komt sowieso de snelheid van de recensie ten goede, haha.

Voordat we even wat beter naar de echte aspecten van de game gaan kijken, nemen we eerst even het gedeelte single player onder de loep. Want het is toch voor het eerst dat er een COD game uitkomt zonder de traditionele campaign. Het verhaal was soms bedroevend maar soms ook bikkelhard, wie kent de verraad actie nog, of het sluipen omringt door tanks. Okey, we dwalen af. Mocht je nu echt alleen willen spelen dan is er gelukkig wel een beetje aan je gedacht, helaas wordt dit totaal niet aan elkaar gepraat, bevat het geen verhaal of iets in die richting. Het zijn een serie missies waarmee je eigenlijk een introductie krijgt tot de specialisten uit de game. Daarna wordt je in potjes tegen bots gedropt om te oefenen.

In Black Ops 4 staat je nog meer fun te wachten, een eerste poging voor Battle Royale. Even kort gezegd, het is best vet. De game haakt in op de hype die Player Unkown Battleground en Fortnite hebben gemaakt. In deze beide games nemen 100 spelers het tegen elkaar op, in Blackout zoals de modi heet, nemen 88 spelers het tegen elkaar op. Dit kan je alleen doen, met ze tweeën of in een squad met vier. De rondjes in blackout duren een stuk korter dan de tegenhangers, het tempo ligt wat hoger voor mijn gevoel. Het is een goeie poging van Treyarch om iets nieuws in de game te gooien wat echt eruit springt.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: