Home Gaming Call of Cthulhu – Beleef de terreur van het Lovecraft-universum altijd en overal met de Nintendo Switch

Call of Cthulhu – Beleef de terreur van het Lovecraft-universum altijd en overal met de Nintendo Switch

by Pim, Sel

Een rilling loopt over je rug, onheilspellende schaduwen doemen op en je ziet in je ooghoek iets bewegen – Call of Cthulhu is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, dus kun je nergens meer aan de waanzin ontsnappen. Bekijk de gloednieuwe Nintendo Switch™ launch trailer voor een voorproefje op dit mysterieuze onderzoeksavontuur, en bereid je voor op gruwelen zoals je ze nooit eerder hebt gezien.

Call of Cthulhu is een officiële aanpassing van de pen & paper RPG van Chaosium en combineert onderzoekende gameplay met de groteske verhalen uit Lovecrafts beroemde Cthulhu-mythos. Welke mysteriën zal jij, als privédetective Edward Pierce, ontdekken op het verdacht rustige eiland Darkwater bij de kust van Boston?

Call of Cthulhu plaatst je in de schoenen van een met zijn verslaving worstelende alcoholist, die gebukt gaat onder zijn verleden en wordt geplaagd door PTSS en vreemde visioenen. Maar Pierce is ook een koppige onderzoeker die de waarheid wil weten. Hij is door de vader van de overleden Sarah Hawkins gevraagd om onderzoek te doen naar de mysterieuze brand die haar landhuis in as legde en haar gezin doodde, maar krijgt op Darkwater meteen te maken met achterdochtige bewoners en doodlopende sporen. Wanneer hij doorzet, begint de werkelijkheid af te brokkelen en worden dromen werkelijkheid… Ondertussen bereidt de Great Dreamer zich voor op zijn ontwaken.

Call of Cthulhu is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. De game is ook verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d