Home Gaming Bungie teased november en december update van Destiny

Bungie teased november en december update van Destiny

by Mark van Truijen

We hebben pas net de Trials of Osiris erop zitten sinds de lancering van De Taken King en nu komt Bungie met wat stats als het gaat om het multiplayer event, en ze durven zelfs wat te teasen richting de volgende update.

Met het aanpassen van de matchmaking om het wat lastiger maken hebben er minder mensen ingeslaagd om dit te voltooien dan in mei. 133,444 spelers hebben het Lighthouse bereikt, vergeleken met een 188,442 de vorige meting. En uit de andere delen van de game haalde Bungie een lading informatie die van invloed is op het “refining various weapons and classes in an upcoming December update.” Deze update zal gebouwd zijn op player feedback en ontdekkingen die het bedrijf deed doormiddel van deze data analyse.

Voordat we daar zijn heeft Bungie nog de update voor november voor de deur staan, hierin ondermeer iets waarvan ze zelf zeggen “some other promises we have yet to make.” je moet hier denken aan diverse wijzigingen aan resources. Weapon Parts, deze waren in de oktober update minder common gemaakt, en zullen nu gekocht kunnen worden van Banshee-44 inruil voor Glimmer. Ondertussen zal de Etheric Light die je heb liggen ook een functie krijgen met Petra. En de stapel aan Worm Spore zal zijn nut zien in gebruik met Eris.

Voor de November update is nog geen datum bekend.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x