Home Gaming Brujah Achtergrond En Disciplines Onthuld Voor Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Brujah Achtergrond En Disciplines Onthuld Voor Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

by Jos Vis

Paradox Interactive heeft vandaag de eerste volbloed-vampierenclan in Vampire: The Masquerade – Bloodines 2 onthuld: Brujah! De Brujah zijn rebelse pyromanen die de voorkeur geven aan brute kracht en ze vieren graag de ruwe kracht van hun bloedlijn. 

Bekijk deze video om meer te weten te komen over de Brujah, hun achtergrond en krijg een vroege blik op één van hun abilities:

De Brujah staan bekend als ‘The Rabble’ en hebben nooit een groot deel uitgemaakt van de Kindredgemeenschap in Seattle. Veel Brujah zijn overblijfselen van gefaalde Anarch-bewegingen en ze claimen niets te maken te hebben met de politieke facties van Seattle. Brujah clanleden komen bijeen in een ‘Bash’, wat het best omschreven kan worden als een vechtclub voor ondoden. Hier laten ze hun fysieke superioriteit over andere clans zien.

De krachten van de Brujah zijn even overweldigend als hun overtuigingen. Spelers die zich bij The Rabble aansluiten kunnen twee eeuwenoude disciplines vrijspelen die hun fysieke abilities verbeteren: Potence en Celerity. Potence is waar de Brujah bekend om staan. Het doordrenkt het lichaam met het toppunt van rauwe Kindred-kracht; niemand onderschat twee keer de kracht van een Brujah. Waar Potence kracht verbetert, verhoogt Celerity de snelheid van de Brujah. Dit stelt ze in staat om sneller te slaan, vlugger ontwijken en leniger ontsnappen dan welk sterfelijk wezen ook. 
Kom hieronder meer te weten over de disciplines van de Brujah: 
Potence

  • Fist of Caine – Deel een verwoestende klap uit die muren in puin verandert en vijanden door de lucht gooit. Fist of Cain upgrades maken het verwoestende effect alleen nog maar groter.
  • Earthshock – Mep de grond met een titanische kracht, waardoor een schokgolf rond de speler ontstaat die iedereen die te dichtbij durft te komen neerhaalt. Upgrades voor  Earthshock zorgen ervoor dat de woestenij van de Brujah scheuren in de aarde maakt, wat schade toebrengt aan iedereen die zich in de catastrofe bevindt.

Celerity

  • Unseen Storm – Schiet elke richting op met zo’n snelheid dat je tijdelijk uit het zicht verdwijnt waardoor je aanvallen kan plaatsen, vijanden ontwijken of wegkomen voor iemand het door heeft. Upgrades verbeteren het effect van Unseen Storm.
  • Accelerate – Beweeg zo snel dat al het andere in de wereld vertraagt tot stilstand. Aanvallers lijken bevroren in hun aanval, auto’s kruipen langzaam vooruit, kogels vliegen rustig voorbij en vampiers voeren stunts uit die een geweldige filmscene zouden maken; met een jaren ’80 synth track in de achtergrond. Upgrades verbeteren het effect van Accelerate.

Belangrijk: Potence of Celerity voor een sterveling gebruiken is een Masquerade Violation. 
Spelers die zich aansluiten bij de Brujah clan kunnen hun disciplines gebruiken naast de individuele krachten uit hun Thinblood-verleden. 
Meer weten over Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2? Bezoek dan www.bloodlines2.com .

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: