Home Gaming Broforce knalt de winkels in met een knallende editie voor Nintendo Switch en PlayStation 4!

Broforce knalt de winkels in met een knallende editie voor Nintendo Switch en PlayStation 4!

by Sven

Stof je camouflagepak af en laad je wapens, want het wereldberoemde zijwaarts scrollende run ‘n’ gun spektakel Broforce is vanaf vandaag verkrijgbaar in een fysieke Standard en Deluxe Editie voor Nintendo Switch en PlayStation 4.

Ontwikkeld door Free Lives en uitgegeven door Devolver Digital, worden deze explosieve boxed edities gecreëerd en verspreid door heel Europa door U&I Entertainment, speciaal voor de liefhebbers van fysieke games.

Deze twee actievolle boxed edities zijn nu verkrijgbaar bij gespecialiseerde Europese retailers en zijn een must-have voor elke gamefan! De Standard Editie bevat de volledige fysieke Broforce game-ervaring, inclusief de Broforce Forever Update, verpakt in een speciale doos met prachtige artwork. Maar voor de fans die houden van wat meer ‘hardcore’ inhoud, is er de Deluxe Editie. Deze bundelt alle inhoud van de Standard Editie met een exclusief 24-pagina’s tellend stripboek dat een kijkje geeft in de oorsprong van Broforce. Ook bevat het de meeslepende geluiden van de game soundtrack op CD, allemaal verpakt in een verzamelbare Tuck-in Box.

Ben jij klaar om je bij de Broforce aan te sluiten en een explosie van actie en avontuur te ervaren op je Nintendo Switch of PlayStation 4? Welke editie spreekt jou het meest aan? Laat het ons weten in de reacties!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x