Home Movies Boyband FOURCE brengt song uit voor bioscoopfilm Pieter Konijn

Boyband FOURCE brengt song uit voor bioscoopfilm Pieter Konijn

by Sven

De populaire boyband FOURCE brengt op 2 maart a.s. hun nieuwe single en videoclip uit, getiteld ‘Ik Heb de Wereld’. Het is de eerste single van de jongens na hun overwinning bij het Junior Songfestival, eind vorig jaar. Het nummer is speciaal gemaakt voor de nieuwe live-action/animatiefilm PIETER KONIJN, die vanaf woensdag 28 maart a.s. in de bioscoop te zien is. FOURCE won afgelopen zaterdag de Zapp Award in de categorie ‘Beste Artiest’ en het viertal maakt ook kans op een VEED Award in de categorie ‘Beste Instagrammer’.

Naast het feit dat ‘Ik Heb de Wereld’ van FOURCE tijdens de aftiteling te horen is, treden ze ook op bij de feestelijke familiepremière op 25 maart a.s. in Amsterdam. De daaraan voorafgaande weken treden ze nog op in onder meer Attractiepark Toverland en bij de Kids Top 20 op NPO Zapp.

Vanaf vrijdag 2 maart a.s. is de videoclip van ‘Ik Heb de Wereld’ te bekijken op het YouTube-kanaal van Universal Pictures en is de single te downloaden en te streamen via o.a. Spotify en Apple Music.

Over FOURCE:
De populaire boyband FOURCE bestaat uit Max (15), Jannes (14), Ian (13) en Niels (12). De vier hebben individueel auditie gedaan voor het Junior Songfestival en sinds de dag dat ze een boyband vormen zijn de jongens dikke vrienden. FOURCE behaalde tijdens de finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2017 in Georgië de vierde plek met hun nummer ‘Love Me’. De boyband is erg populair bij zowel meisjes als jongens in Nederland. De videoclip van ‘Love Me’ is inmiddels al meer dan 3 miljoen keer bekeken op YouTube.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x