Home Featured Borderlands 3 officieel bevestigd!

Borderlands 3 officieel bevestigd!

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar Gearbox Software en publisher 2K trapten eerder vandaag officieel “The Year of Borderlands” af met de bevestiging van de komst van Borderlands 3 tijdens hun panel bij Pax East. Ook lieten zij de allereerste gameplay-beelden zien in een extra lange trailer van de langverwachte voortzetting van de kaskrakerserie.

Tijdens het panel kondigde Gearbox ook het volgende aan:

  • Een gloednieuwe remastered editie van de originele Borderlands genaamd Borderlands: Game of the Year Edition komt op 3 april uit op Xbox One, PS4 en pc.
  • Op 3 april verschijnt ook een gratis Ultra HD Texture-pack voor Borderlands: The Handsome Collection op consoles en Borderlands: The Pre-Sequel en Borderlands 2 op pc.
  • Alle DLC van Borderlands 2 wordt deze zomer gratis toegevoegd aan Borderlands 2 VR voor PlayStation VR.

Blijf lezen voor een uitgebreide samenvatting van het nieuws rond Borderlands en aankondigingen uit het panel van vandaag. Ga naar borderlands.com voor meer informatie over de Borderlands-serie als geheel.

Kom op 3 april terug voor de volgende grote bekendmaking rond Borderlands 3.

BORDERLANDS 3

Gearbox en 2K bevestigden vandaag dat Borderlands 3, de volgende volledige game in de originele shooter-looterserie, in ontwikkeling is. Ze lieten ook een trailer met gameplaybeelden zien als blijk van waardering aan alle trouwe fans die met smart wachten op de terugkeer van de serie. Meer informatie over Borderlands 3 is vanaf 3 april beschikbaar. Tot die tijd vind je de onthullingstrailer en “Mask of Mayhem”-teasertrailer hieronder:

BORDERLANDS GAME OF THE YEAR EDITION

Naast het bevestigen van Borderlands 3 kondigden Gearbox en 2K ook Borderlands: Game of the Year Edition aan. Met gloednieuwe wapens, substantiële visuele upgrades, kwaliteitsverbeteringen, alle vier de uitbreidingspacks en meer is Borderlands: Game of the Year Edition de gloednieuwe, definitieve versie van de bekroonde first-person-shooter/role-playing-game Borderlands uit 2009, nu voor het eerst beschikbaar op de huidige generatie consoles.

Borderlands: Game of the Year Edition komt op 3 april 2019 uit op PlayStation 4, Xbox One en Windows pc – dat is volgende week al! Kijk voor meer informatie over wat er precies nieuw en anders is vergeleken met de originele Borderlands hieronder:

BORDERLANDS ULTRA HD TEXTURE-PACKS

Alle nieuwe en bestaande eigenaren van het product kunnen het texture-pack vanaf 3 april 2019 downloaden, wat de voorgaande games van Borderlands nog aantrekkelijker maakt voor fans die niet kunnen wachten om Borderlands 3 te spelen. Kijk voor meer informatie hieronder:

Er komen ook HD-updates aan voor de andere hoofdgames uit de Borderlands-serie dankzij het Ultra HD Texture-pack. Deze gratis optionele download verbetert de visuele kwaliteit van Borderlands: The Handsome Collection en de bijbehorende DLC op consoles en geeft een visuele

upgrade aan Borderlands 2Borderlands: The Pre-Sequel en alle bijbehorende DLC op pc. Alle toegevoegde details zijn het mooist te zien in 4K-resolutie, maar de verbeteringen zijn ook zichtbaar op andere resoluties.

BORDERLANDS 2 VR

Als laatste onthulden Gearbox en 2K ook dat alle bestaande Borderlands 2-DLC in de zomer van 2019 wordt toegevoegd aan Borderlands 2 VR op PlayStation VR en dat deze voor alle spelers gratis zal zijn. Gearbox reageerde eerder dit jaar al op feedback van fans door ondersteuning voor de PS VR-richtcontroller toe te voegen aan de game. Nu wordt er nog een stap extra gezet door alle vier de uitbreidingspacks toe te voegen: Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty, Mr. Torgue’s Campaign of Carnage, Sir Hammerlock’s Big Game Hunt en Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep. De komende maanden worden er meer details vrijgegeven.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: