Home Gaming Bonus aflevering Farewell nu beschikbaar voor Life is Strange: Before the Storm

Bonus aflevering Farewell nu beschikbaar voor Life is Strange: Before the Storm

by Sven

We maken met veel plezier bekend dat de bonus-aflevering van Life is Strange: Before the Storm, getiteld ‘Farewell’, nu beschikbaar is om te downloaden op Xbox One, PlayStation 4 en pc (Steam). In deze aflevering keren de originele stemacteurs Ashly Burch en Hannah Telle terug om de rollen te vertolken van Chloe en Max tijdens een even emotionele als nostalgische reis terug in de tijd. De fysieke, verpakte versie van Life is Strange: Before the Storm is nu verkrijgbaar in de VS en komt op vrijdag 9 maart beschikbaar in PAL-gebieden.

‘We kunnen niet wachten tot fans Farewell spelen,’ zei Jeff Litchford, vice-president-directeur bij Deck Nine Games. ‘De terugkeer van Max is de perfecte manier om het seizoen te eindigen. We vinden het geweldig dat fans Life is Strange nog een laatste keer met haar kunnen ervaren en willen de fans bedanken die deze ongelooflijke reis samen met ons beleefden. Ze zullen Chloe, Rachel en Max ongetwijfeld net zo erg als wij gaan missen.’

‘Nu we de afgelopen jaren hun reizen hebben gevolgd, is het tijd om liefdevol afscheid te nemen van Max en Chloe,’ zei Jon Brooke, vice-president-directeur van Brand bij Square Enix External Studios. ‘De fakkel wordt teruggegeven aan het team van Michel Koch en Raoul Barbet bij DONTNOD Entertainment, de makers van de originele game die zich de afgelopen twee jaar volledig hebben toegewijd aan het maken van de volgende Life is Strange-ervaring. We verheugen ons erop de komende maanden de fans alvast iets te vertellen over het spannende nieuwe verhaal en de nieuwe personages.’

Fans die alleen de basisgame bezitten maar ook graag Farewell willen spelen, kunnen nog steeds upgraden naar de Deluxe-versie. Deze geeft spelers ook toegang tot extra outfits voor het hoofdspel en een mixtape-stand om zelf afspeellijsten mee te maken van de gelicenseerde muziek in de game.

De fysieke Limited Edition van Life is Strange: Before the Storm is verkrijgbaar bij deelnemende retailers en bevat een fysiek artbook met afbeeldingen van Life is Strange: Before the Storm plus een cd met de gelicenseerde soundtrack.

 BTS_Beautishot_Limited_Edition_ENG_wo_figs.jpg

LIFE IS STRANGE: BEFORE THE STORM speelt in Arcadia Bay, drie jaar voor de gebeurtenissen in de eerste game uit de serie. Spelers nemen de rol aan van de rebelse, 16 jaar oude Chloe Price die een onwaarschijnlijke vriendschap sluit met Rachel Amber; een knappe en populaire meid die voor het succes in de wieg lijkt gelegd. Wanneer Rachels wereld op z’n kop wordt gezet door een familiegeheim, kunnen de twee vriendinnen elkaar de kracht geven hun demonen te overwinnen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x