That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Blood Bowl Death Zone is nu verkrijgbaar in vroegtijdige toegang op Steam

Cyanide studio en Bigben onthullen met trots Blood Bowl: Death Zone, de realtime 1v1-game die is gebaseerd op het cultbordspel van Games Workshop. De game is nu verkrijgbaar in vroegtijdige toegang op Steam.

Blood Bowl: Death Zone is een razendsnelle mix van american football en bikkelhard geweld. Twee gamers krijgen beide directe controle over teams van vijf spelers om elkaar in realtime wedstrijden van vijf minuten te bestrijden. Net als bij american football, moet elke speler proberen de meeste touchdowns te scoren, maar bij deze variant is bijna alles toegestaan ??op het veld – niet alleen overspelen en rennen met de (bewegende) bal, maar ook de tegenstander in het gezicht slaan of je tovenaar met bliksemspreuken op tegenstanders laten schieten.

De Death Zone-uitdaging is een populair pre-game-evenement onder Blood Bowl-fans. Hierin gaat het om de strijd tussen twee legendarische sterspelers, gesteund door hun gulle sponsors en vier amateurspelers. Natuurlijk zijn alle rassen uit de Oude Wereld toegestaan ??op het veld, zodat spelers teams van Or’s, Dwarfs, High Elves of zelfs Humans kunnen samenstellen. Bovendien mag elk team een ??tovenaar gebruiken, genereus betaald door de sponsor van het team, om tegenstanders te vernietigen en teamleden te versterken.

Blood Bowl: Death Zone wordt uitgebracht in vroegtijdige toegang, zodat Cyanide het spel zo snel mogelijk aan spelers kan leveren, om op basis van hun feedback de game verder te verbeteren.

Cyanide verwacht dat de game een aantal maanden beschikbaar zal zijn op vroegtijdige toegang voordat de officiële en definitieve versie wordt uitgebracht. Tijdens vroegtijdige toegang worden regelmatig nieuwe functies en teams toegevoegd. In dit eerste stadium bevat de game vier teams, multiplayer-matchmaking en is hij met korting te koop.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE