Home Gaming Block N Load nu beschikbaar op Steam – speel game gratis tijdens Steam Free Weekend

Block N Load nu beschikbaar op Steam – speel game gratis tijdens Steam Free Weekend

by Mark van Truijen

Laat de strijd en het bouwen beginnen nu Jagex met trots de lancering van haar nieuwe team multiplayer FPS titel, Block N Load, aankondigt. Om dit te vieren start de lancering van de game in een Steam Free Weekend, zodat spelers met een Steam account direct kunnen beginnen met bouwen, aanvallen, verdedigen en vernietigende actie in deze online 5v5 shooter, welke een explosieve gameplay mix van bouwen en gevechten biedt.

Kies je held, selecteer je block load-out en start met de game om het uit te vechten in zeer vernietigbare arena’s. Elk team heeft inventieve tactieken en indrukwekkende strategieën nodig om de generator blokken van de tegenpartij te vernietigen, voordat ze de overwinning kunnen claimen.

Block N Load’s creatieve gameplay beschikt over steeds evoluerende arena’s vol mogelijkheden. Met zes helden en veel verschillende blokken om te gebruiken, is er schat aan unieke constructie- en vechttactieken voor spelers om te ontdekken en ontwikkelen. Spelers ontdekken de voordelen, gevaren en komische onderdelen van verschillende teamsamenstellingen en block load-outs als ze het opnemen tegen hun tegenstanders. Graaf een tunnel onder de map, bouw een brug eroverheen, blaas het op, bouw, werk samen, bouw valstrikken en epische verdedigingen – de mogelijkheden zijn eindeloos en je vechttactieken zijn alles.

“We hebben iets nieuws geprobeerd met Block N Load. We wilden een game maken waar bouwen net zo belangrijk is als kogels, waar intelligentie net zo belangrijk is als vaardigheden en waar spelers kunnen bijdragen aan het team op hun eigen manier,” aldus David Solari, vice president of Block N Load. “We kunnen niet wachten om de creativiteit en inventiviteit te zien van de spelers van Block N Load nu de game beschikbaar is. De lancering van vandaag is nog maar het begin. We kijken uit naar een spannende reis met de spelers als de game evolueert.”

Block N Load is nu beschikbaar voor aankoop via Steam, met 15% korting deze week. Bezoek voor meer informatie over de game de officiële website.  

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x