That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PS4, Virtual Reality

Blijkbaar toch PS Move nodig voor sommige PSVR games

Er is nogal wat onduidelijkheid over of je nu wel of niet de Move controller nodig hebt voor Playstation VR games. Sony probeerde duidelijkheid te verschaffen door te melden dat de PSVR games gespeeld kunnen worden en er dus geen Move nodig was.

Nu lijkt het erop dat ze op die woorden terug komen, en het omdraaien, er wordt nu gemeld dat sommige PSVR games de aanwezigheid van PSMove nodig hebben. In een geupdate versie van het statement zegt Sony: “Nearly all (emphasis added) PlayStation VR titles will support DualShock 4 controllers, and several games will deliver an enhanced experience that further immerses gamers with the use of peripherals such as Move or the recently announced Aim controller. There will be a limited number of titles that require Move controllers (emphasis added).”

Dit is anders dan het originele statement dat Sony eerder gaf. Het lijkt erop dat Sony ontwikkelaars niet in een hoek wil duwen door te melden dat ze de game zo moeten maken dat hij DualShock ondersteund als de ontwikkelaar vindt dat Move het beste is.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE