Home Gaming Bless Unleashed Details Content Roadmap voor 2021 en in 2022

Bless Unleashed Details Content Roadmap voor 2021 en in 2022

by Jos Vis

Neowiz en Round8 Studio zijn verheugd de Bless Unleashed Update Roadmap voor de pc-editie van de populaire MMORPG aan te kondigen. Later in oktober, met de start van een gloednieuw PVP-seizoen, een schuilplaats voor 5 spelers en een tijdkerker van niveau 40, zijn er veel plannen voor nieuwe inhoud gedurende de rest van 2021 en het nieuwe jaar.

In november worden het nieuwe Dungeon Difficulty-systeem, Rune-aanpassingen en een potentieel systeem voor spelerspersonages toegevoegd. Meer hierover komt in een toekomstige dev-blog.

December zal de toevoeging zijn van het Guild vs Guild-systeem, een Combat Training Area, nieuwe vaardigheden en zegeningen en een gloednieuwe Wing Cosmetic-slottoevoeging.

Het nieuwe jaar 2022 begint groots met de uitbreiding van de Griogair-zoektocht, uitrustings- en vaardigheidspresets en de nieuw aangekondigde Assassin-klasse die in februari komt.

Daarnaast ontvouwt zich in februari een nieuwe Main Story Quest naast een gloednieuwe Field Boss, met nog veel meer gepland voor de eerste helft van 2022. Dit alles en meer wordt gedetailleerder met de Developer Diary van Game Director Koven Park . Zie onderstaand filmpje:

YouTube video

Bless Unleashed is een gratis te spelen epische actie-MMORPG die spelers meeneemt op een epische reis door een dynamische, uitgestrekte wereld en hun moed test tegen wrede monsters en in gevaarlijke kerkers. Bless Unleashed is gebouwd op de Unreal 4-engine en biedt ook ongeëvenaarde graphics voor het genre die spelers echt onderdompelen in de levendige landschappen. Zeer lonende combo-gestuurde gameplay-mechanica en een aanhoudend progressiesysteem dragen ook bij aan de complexiteit van het spel.

Er zijn veel wijzigingen geweest ten opzichte van de consoleversies, zodat pc-spelers de best mogelijke versie voor hun favoriete platform hebben. Alles, van de gebruikersinterface tot de gevechten, besturing en visuals, is herzien als reactie op directe feedback van spelers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: