Home Gadgets BLAST Premier kondigt verlenging aan van samenwerking met EPOS

BLAST Premier kondigt verlenging aan van samenwerking met EPOS

by Mark van Truijen

EPOS werd in februari 2020 de officiële audio partner van BLAST. Dankzij de verlenging blijft EPOS wereldwijd zichtbaar op de zeven evenementen die door BLAST georganiseerd worden, waarmee publiek in 150 landen in 18 verschillende talen wordt bereikt. 

De samenwerking bouwt verder op de successen van 2021, inclusief een tweede seizoen van de podcast ‘Push to Talk’. In de podcast interviewen de presentatoren en populaire Counter-Strike personen Conner ‘Scrawny’ Girvan en Mohan ‘Launders’ Govindasamy de beste CS:GO spelers, terwijl ze de meest pittige onderwerpen in de industrie bespreken en de interessantste Counter-Strike vragen van fans beantwoorden. 

Tijdens de samenwerking hebben BLAST en EPOS de nadruk gelegd op de kracht van audio en de sleutelrol daarvan op het hoogste niveau van Counter-Strike, met de implementatie van de premium gaming headset H6PRO gedurende de uitzendingen. Dit komt tot uiting in de populaire ‘Mic’d Up’-uitzending, die esports-fans een uniek inzicht geeft in de manier waarop topspelers met elkaar communiceren tijdens de belangrijkste momenten in de game. 

De aankondiging volgt na twee recente verlengingen van samenwerkingen met Coinbase en CS.MONEY. BLAST blijft de waarde van zijn wereldwijde partnerportfolio verhogen in lijn met toekomstige groeiplannen.

Oliver Clarke, Head of Brand Partnerships bij BLAST, zegt:“We zijn blij onze samenwerking met EPOS te kunnen continueren in het nieuwe seizoen en daarna. Het aangaan van lange termijn samenwerkingen met onze partners is een belangrijk onderdeel van onze commerciële groeiplannen. Sinds vorig jaar hebben we laten zien hoe belangrijk audio is om een concurrentievoordeel te behalen en we kijken ernaar uit om dit in 2022 op nieuwe manieren tot leven te brengen.” 

Maja Sand-Grimnitz, Director of Global Marketing, Gaming bij EPOS, zegt:“We zijn zeer verheugd om onze samenwerking met BLAST met twee jaar te verlengen. Zoals de afgelopen twee jaar is gebleken, passen BLAST Premier en EPOS uitstekend bij elkaar. We kunnen niet wachten om de kracht van audio te laten zien via een heleboel uitzonderlijke evenementen in 2022 en 2023. De BLAST Premier in november heeft de toegevoegde waarde en de geweldige mogelijkheden van fysieke evenementen laten zien. We hebben ervan genoten onze nieuwe H6PRO Series in de arena te zien. Na twee jaar zien we nog steeds dat deze samenwerking eindeloze mogelijkheden en geweldige resultaten biedt voor BLAST en EPOS, maar bovenal voor alle fantastische esports-fans over de hele wereld.”

BLAST Premier is ’s werelds meest toonaangevend Counter-Strike toernooi, met de beste spelers en teams, en biedt kansen voor regio’s over de hele wereld en kroont de wereldkampioenen van CS:GO. Maximaal 32 van ’s werelds beste teams nemen deel aan de zeven BLAST Premier evenementen gedurende het jaar met een gecombineerde prijzenpot van $ 2.475.000.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x