Home Gaming Blackthorn Winter wordt gelanceerd in de zomer

Blackthorn Winter wordt gelanceerd in de zomer

by Jos Vis

Indiegame-ontwikkelingsstudio Dercetech SRL lanceert Blackthorn Winter, een arcade-RPG, in de zomer van 2024 op Steam. De eerste speelbare bèta is zojuist uitgebracht op Steam en vroege testers kunnen feedback geven via het ingebouwde formulier en een sleutel winnen wanneer de volledige game gaat live!

Bovendien is er zojuist een crowdfundingcampagne op Kickstarter gepubliceerd en deze gaat binnenkort van start. De drie hoogste beloningen omvatten het ontwerpen van monsters en maximaal 2 nieuwe karakterklassen, samen met een mok voor warme koffie in de koude kerker en een bedrukte hoodie om de winter te verslaan.

Betreed de wereld van Blackthorn Winter, waar Slavische mythen tot leven komen te midden van verbrijzeld ijs en vervloekte landen, en daag dappere krijgers uit om Morena’s ketenen te breken, de seizoenen te herstellen en samen met wapenbroeders mysteries te ontrafelen.

In een land gehuld in schaduwen wacht er overal gevaar terwijl je door kerkers navigeert die worden achtervolgd door de verraderlijke Lurker. Dit zet aan tot snelle maar voorzichtige actie en vormt een verhaal vol spanning terwijl je kiest uit vier klassen om aan je avontuur te beginnen.

Werk samen met bondgenoten om uitdagingen te overwinnen en de confrontatie aan te gaan met Morena, waarbij Elementals over elementaire macht beschikken, de Huntress uitblinkt in precisie en risico, Summoners die duistere kunsten beheersen en Wardens verdedigen met onbaatzuchtige toewijding.

Het overwinnen van de steeds veranderende uitdagingen vereist de moed van avonturiers die hun verstand en vastberadenheid moeten testen in een strijd tegen de duisternis, met als doel het evenwicht te herstellen en de ijzige greep van Morena’s vloek te doorbreken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x