Home Gaming Black Friday! Games streamen en downloaden met PS Now hele week in prijs verlaagd

Black Friday! Games streamen en downloaden met PS Now hele week in prijs verlaagd

by Pim, Sel

Het is weer Black Friday, hét koopfestijn van Nederland. Speciaal voor alle game-liefhebbers biedt PlayStation Now deze hele week daarom 30 procent korting op een jaarabonnement. Met PS Now heb je meer dan 500 games tot je beschikking voor een vast bedrag per maand of per jaar.

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een abonnement. Zo stemmen film-adapts af op Netflix en doen muziekliefhebbers het met Spotify. Voor iedereen die graag onbeperkt de beste games speelt is er PS Now. Daarmee kun je honderden PS4-, PS3- en PS2- games streamen op PS4 en Windows-pc. Kopen hoeft dus niet meer. PS Now biedt voor iedere game-liefhebber wat wils, van geweldige hitgames tot avonturengames voor het hele gezin.

Een hele week korting
Black Friday loopt van 16 t/m 27 november, 11:00 uur (CET) en betekent onbezorgd shoppen en profiteren van aantrekkelijke korting. Sony Entertainment doet daar dit jaar een flinke schep bovenop en verlaagt de prijs van een jaarabonnement op PS Now maar liefst een hele week. Dat kost nu tijdelijk geen €99,99, maar slechts €69,99. Voor dat lage bedrag kunnen game-liefhebbers een heel jaar lang onbezorgd genieten van de beste games op de PS4 en Windows-pc.

PS Now volop in beweging
Het PS Now-platform ontwikkelt zich voortdurend verder. Zo worden er maandelijks games toegevoegd, is het sinds kort mogelijk om bepaalde games te downloaden en is de service in steeds meer landen beschikbaar. In februari van dit jaar werd de user interface van het platform nog compleet vernieuwd. Ook KPN is fan van PS Now. De provider geeft nu zelfs een PS Now abonnement weg aan iedereen die thuis een internet aansluiting van KPN aanschaft. Check www.kpn.com/voordegamers voor meer informatie.

Streamen én downloaden
Games streamen heeft de toekomst. Zo zit je met PS Now nooit meer om een game verlegen en wordt automatisch je voortgang bewaard terwijl je aan het spelen bent. Bovendien heb je niet perse meer een PlayStation nodig, met PS Now kun je de spellen namelijk ook gewoon op je Windows-pc of laptop spelen. Wie thuis een PlayStation 4 heeft, heeft overigens nog een extra optie voorhanden: je kunt een aantal games van PS Now dan namelijk ook downloaden. Ideaal voor wie een keer offline wil spelen.

Welke games zijn hot?
Met PS Now heb je de beschikking tot meer dan 500 games. En elke maand worden nieuwe titels toegevoegd. Van exclusieve PlayStation-titels tot internationale topgames voor iedere console. De hotste titels op dit moment zijn The Last of Us, Mortal Kombat, Sniper Elite, Red Dead Redemption en Fallout: New Vegas. PS Now betekent ongelimiteerd toegang tot honderden verschillende titels. Zo raak je voorlopig in ieder geval niet meer uitgespeeld.

Gratis proberen
Eerst nog even proberen? Dat kan. Het is zelfs helemaal gratis. Sluit daarvoor een proefabonnement af van zeven dagen. Daarmee heb je onbeperkt toegang tot alle games van PS Now. En dat zijn er inmiddels meer dan  500!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x