Home Gadgets Black Friday bij Sonos: profiteer tijdelijk van feestelijke kortingen

Black Friday bij Sonos: profiteer tijdelijk van feestelijke kortingen

by Mark van Truijen

Sonos verlaagt tijdelijk de verkoopprijzen van zijn speakers en soundbars. Dit doet het wereldwijde muziekmerk in het kader van Black Friday op 24 november 2017. Net als veel andere merken stunt Sonos op de dag na Thanksgiving met spectaculaire kortingen, zodat mensen in het gehele land hun inkopen voor de feestdagen kunnen doen tegen extra lage prijzen. Zo bespaar je tijdelijk 100 euro op de marktadviesprijs van 799 euro van de PLAYBASE en PLAYBAR*. De PLAY:1 en PLAY:3 zijn tijdelijk 50 euro voordeliger dan normaal**.

Bedien Spotify in de toekomst met je stem

Sinds 2016 kunnen eigenaren van Sonos-apparatuur hun speakers direct vanuit de Spotify-app bedienen. Wanneer Sonos samen met Amazon Alexa uitbreidt naar de Benelux, is Spotify op de Sonos One ook met je stem te bedienen. In de toekomst kun je Alexa vragen om je favoriete playlists, albums of tracks via Spotify te spelen overal in huis op Sonos-speakers.

Sinds vorige week kun je Sonos ook rechtstreeks bedienen vanuit de apps van nog meer muziekservices, zoals Pandora en Tidal.

Er is geen betere manier om de feestdagen te vieren dan met goede muziek. Samen met vrienden en familie maakt het elk feestje nog gezelliger. Precies vanuit dat idee maakte Sonos een video die op dit gevoel aansluit. Deze video, geregisseerd door Jason Koenig, is geïnspireerd op de vele mooie verhalen van Sonos-gebruikers.

Profiteren van de speciale Black Friday-aanbiedingen? Dat kan vanaf vandaag onder andere in de Sonos-webshop.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x