Home Gaming Black Desert Online viert 8 jaar met grootse mijlpalen en verrassingen

Black Desert Online viert 8 jaar met grootse mijlpalen en verrassingen

by Sven

De wereld van MMORPG’s heeft weer iets te vieren: Black Desert Online, ontwikkeld door het Koreaanse Pearl Abyss, markeert zijn achtjarig bestaan op de PC met indrukwekkende cijfers. Met meer dan 55 miljoen geregistreerde spelers over alle platforms en een omzet van meer dan 2 miljard euro sinds de lancering in 2014, is het duidelijk dat het spel een enorm succes is.

Maar Pearl Abyss zit niet stil! Deze maand viert het bedrijf ook twee andere grote jubilea: het vijfjarig bestaan van Black Desert op console en vier jaar cross-platform ondersteuning voor Xbox en PlayStation. Als kers op de taart komt op woensdag 6 maart de nieuwe ‘Scholar’-klasse naar beide consoles.

2023 was al een fantastisch jaar voor Pearl Abyss, met talloze onderscheidingen, een kritisch bejubelde uitbreiding en elektriserende community-evenementen. En 2024 belooft nog meer cultureel authentieke content, communityvieringen, gigantische verkopen en verrassingen.

Jaehee Kim, de uitvoerend producent van Black Desert, zegt: “In 2024 focussen we ons op het nog toegankelijker en boeiender maken van Black Desert voor spelers van elk niveau.”

Mis het niet: bekijk de “Acht Dingen Die Je Moet Weten” jubileumvideo van Black Desert op YouTube en download de jubileumkeyart, video’s en infographics hier.

Deze maand zit vol met beloningsrijke evenementen op PC, PlayStation en Xbox. PC-spelers kunnen genieten van acht grote evenementen, zoals de Log-in Rewards Extravaganza en de Seals of Sincerity Team Rewards. Bekijk deze GM Note voor alle details.

Het PC-communityteam houdt een combinatie van “Anniversary” en “War of the Roses” livestream op zondag 3 maart op YouTube of Twitch.

Console-spelers kunnen direct deelnemen aan verschillende evenementen, wedstrijden en verkopen. Voor meer informatie, check de Black Desert Console-pagina.

Alle evenementen gaan gepaard met genereuze kortingen. Black Desert Online is verkrijgbaar met 90% korting (van €9,99 voor €1) op de BDO-website van 28 februari tot 30 maart, en op Steam van 29 februari tot 31 maart. Alle DLC-pakketten zijn verkrijgbaar met 50% korting.

De ‘Scholar’-klasse, de 27e klasse in Black Desert Console, is een alchemist en meester in het manipuleren van zwaartekracht. Xbox- en PlayStation-spelers zullen profiteren van tal van upgrades. Scholar arriveert op consoles op woensdag 6 maart!

Op zaterdag 2 maart nodigt Pearl Abyss geselecteerde fans uit Los Angeles uit voor het tweede grote Adventurers’ Oasis Community Event van dit jaar – een jubileumfiesta ter ere van acht jaar Black Desert Online.

Blijf op de hoogte voor nieuws van dit evenement en check de “Pearl Abyss Gear”-shop voor nieuwe merchandise ter ere van het achtjarig bestaan.

Ben je klaar om de wereld van Black Desert Online opnieuw te ontdekken met deze spannende updates en evenementen? Welk evenement of welke update kijk jij het meest naar uit?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x