Home Gaming Black Desert Online nu gratis op Steam

Black Desert Online nu gratis op Steam

by Jos Vis

Pearl Abyss, ontwikkelaar en uitgever van de populaire MMORPG Black Desert Online, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn vlaggenschipgame voor een beperkte tijd gratis op Steam en de officiële website zal aanbieden. Nu kan iedereen zich aansluiten bij een gastvrije gemeenschap van meer dan 20 miljoen spelers in een avontuur van zijn leven, net op tijd om deel te nemen aan de viering van het zevenjarig jubileum van de game.

Tijdens de kortingsperiode is de Black Desert Online Traveler-editie, inclusief het basisspel, gratis te houden en biedt onbeperkte toegang tot de bekroonde MMO, terwijl andere pakketten ook een flinke korting van 70% krijgen. Nieuwe en bestaande avonturiers zullen blij zijn te horen dat Pearl Abyss de waarde van zijn zevenjarig jubileum feestelijke inlogevenementen heeft verhoogd en nu in-game beloningen biedt met een totale waarde van $ 160 USD.

Black Desert Online is beschikbaar met 100% korting op het basisspel (Traveler Edition) en 70% korting op andere pakketten op de volgende tijden:
Steam: 10:00 uur (PST), donderdag 2 maart – 10:00 uur (PST), donderdag 9 maart
Officiële website: dinsdag 28 februari na het reguliere onderhoud – woensdag 8 maart voor het reguliere onderhoud

LENTE SERVER VERBETERINGEN
Avonturiers kunnen hun personage snel naar een hoger niveau tillen via de onlangs geopende Spring Season Servers, waardoor nieuwe spelers hun achterstand snel kunnen inhalen terwijl bestaande spelers hun alts kunnen verbeteren. Bovendien kunnen avonturiers nu meer gevechts-ERV krijgen voor alle levensvaardigheidsactiviteiten. Een personage van niveau 56 kan nu bijvoorbeeld 7,7 keer meer Combat EXP verdienen door te vissen. Als hetzelfde personage aan het vissen is op de Spring Season Server, wordt deze EXP nog eens vermenigvuldigd met 3.

Vissen speelt een belangrijke rol in het lenteseizoen door een exclusieve vis genaamd “Coleacanth” te gebruiken. Eenmaal gevangen, kan het worden ingewisseld voor verschillende seizoensprogressie-items, waaronder het “Dreamy Crystal of Balance”, dat de mogelijkheid heeft om gegarandeerde verbetering van Capotia-accessoires uit te voeren tot het hoogste verbeteringsniveau van PEN (V). Avonturiers kunnen zo de tijd die ze besteden aan het verslaan van monsters verkorten door te vissen tijdens rustmomenten op hun reis in de Black Desert-wereld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: