Home Gaming Black Desert krijgt “Yar!” kaartspel en Calpheon Ball Community Event

Black Desert krijgt “Yar!” kaartspel en Calpheon Ball Community Event

by Sven

Pearl Abyss heeft aangekondigd dat Black Desert PC vandaag een update krijgt met het unieke ‘Yar!’ kaartspel dat gespeeld kan worden tegen vriend en vijand. Daarnaast zijn de data van het Calpheon Ball community event aangekondigd waarin de 2022 content roadmap centraal zal staan.

Speel Yar!
Yar! Is een snel en verslavend kaartspel dat wordt gespeeld tegen verschillende NPCs en andere spelers. Het doel van het spel is om combinaties van handen te vormen met een hoog aantal punten. Dit doe je door beurtelings kaarten te trekken. Na het trekken van een hand van vijf kaarten, kan de speler bepalen om de hand te houden of te vervangen. Het aantal keren dat dit kan hangt af van de gekozen moeilijkheidsgraad.

Je kunt het spel spelen tegen elke speler die zich in Black Desert bevindt, ongeacht de locatie en het kan ook tegen verschillende NPCs gespeeld worden via het interactie-menu. De volgende NPCs houden wel van een spelletje Yar!: General Goods Vendor Eileen, Fish Vendor Crio en Innkeeper Islin Bartali. Door Yar! te spelen kunnen avonturiers unieke titels verdienen en het zal uitdagend zijn om ze allemaal te verzamelen.  Calpheon Ball Community Event
Pearl Abyss heeft de data aangekondigd voor het terugkerende community event Calpheon Ball dat bol zal staan van content aankondigingen. Dit jaar is het event verdeeld over twee dagen. Op 11 december is het event voor Black Desert PC & Console fans en 12 december is er voor de Black Desert Mobile spelers en zal op beide dagen live gestreamd worden op de officiële Twitch en YouTube kanalen van Black Desert.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x