Home Gadgets Biostar komt met nieuw moederbord de ”H170T”

Biostar komt met nieuw moederbord de ”H170T”

by Sven

Biostar komt met een nieuw moederbord gebaseerd op de H170-chipset en richt zich vooral op gamers en liefhebbers van goed geluid. Het bedrijf noemt dit Hi-Fi 3D en moet Blu-Ray HD-audiokwaliteit leveren. Het moederbord bevat een geïntegreerde versterker voor hoofdtelefoons tot 600 ohm. De gebruikte codec is de Realtek ALC892. De Biostar H170T heeft ‘Goldplated’ audioconnectoren, Hi-V condensatoren voor elk audiokanaal en een geïsoleerd gedeelte op het moederbord voor het audiogedeelte voor minder storing. Biostar geeft aan dat de signal-to-noise-ratio 110db is, dat komt door deEMI shield.

biostar-gaming-h170t-1

Het moederbord heeft een vochtwerend PCB-design. X.D.C. (eXtreme Durable Capacitors) moeten zorgen voor duurzaamheid en stabiliteit, zo zegt  biostar. Dit zijn solid-state condensatoren die moeten zorgen voor een stabiele stroomvoorziening naar de CPU. SmartSpeedLAN monitort en geeft prioriteit tot het netwerkverkeer. Een aantal andere Biostar-technologieën zoals Charger Boost II zorgt voor het snel opladen van mobile devices. Er is ook een BIOS flasher en BIOS Online Update voor eenvoudige update en het herstel van de BIOS, net als de BIO-REMOTE2 voor de bediening op afstand van het systeem via Android- en Apple-apparaten.

biostar-gaming-h170t-2

De Biostar Gaming H170T ondersteunt onder meer de zesde generatie Intel-Skylake processors en 4 keer DIMM-sloten voor DDR3-1866 (OC) tot 32 GB. Op het bord zit één M.2 PCI-Express 3.0 x4-slot en twee keer SATA-Express. Ook zitten er twee SATA III-poorten op het bord. En er zijn ook twee ethernetpoorten en twee PCI-Express 3.0 x16-sloten (16+4). Ten slotte is er ook ondersteuning voor USB 3.0, DisplayPort en HDMI.

biostar-gaming-h170t-3

De Biostar Gaming H170T is verkrijgbaar vanaf € 119,-.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x