Home Featured Binnenkort bij Xbox Game Pass – Operencia: The Stolen Sun, Deus Ex: Mankind Divided, Vampyr, en meer

Binnenkort bij Xbox Game Pass – Operencia: The Stolen Sun, Deus Ex: Mankind Divided, Vampyr, en meer

by Jos Vis

Je gameverzameling blijft maar groter worden. Kort geleden heeft Microsoft nieuwe games toegevoegd en nu al hebben we er nóg meer voor je. Terwijl ze hard werken aan hun onvermijdelijke hit ‘Xbox Game Pass – The Musical’, kun je alvast genieten van hun gameplaylists op Spotify en je nieuwe topgames. Dit is wat je allemaal te wachten staat:

Deus Ex: Mankind Divided (21 maart)

Het is 2029. De mechanisch verbeterde mensen zijn verstoten en leven gescheiden van de rest van de samenleving. Deus Ex: Mankind Divided is het vervolg op de veelgeprezen Deus Ex: Human Revolution. Ook dit keer kun je rekenen op een memorabele en meeslepende actie-RPG, waarin je keuzes verregaande gevolgen hebben.

What Remains of Edith Finch (21 maart)

Een vreemde vloek heeft de Finch-familie al generaties lang in zijn macht, maar inmiddels zijn alleen Edith en het kolossale familiehuis nog over. In dit intense verhaal zoek je naar antwoorden aan de hand van de tragische laatste dagen van familieleden.

The Walking Dead: Michonne (28 maart)

Een horror-avontuur waarin je speelt als de legendarische zwaardvechtster uit de populaire stripboeken van Robert Kirkman. Je ontdekt wat er met Michonne gebeurde toen ze gescheiden was van Rick, Ezekiel en de rest van haar metgezellen.

Vampyr (28 maart)

In deze actie-RPG speel je als de dokter, oorlogsveteraan en vampier Jonathan Reid. In de nasleep van de Eerste Wereldoorlog moet hij kiezen tussen zijn bloeddorstigheid en de levens van de burgers van Londen. Geef je toe aan je honger naar bloed en word je de ultieme Vampyr?

Operencia: The Stolen Sun (29 maart)

Een dungeon-crawler van Zen Studios met een klassiek turn-based vechtsysteem, tegen de achtergrond van de klassieke Europese mythologie. Xbox One is de enige console waarop je Operenica: The Stolen Sun kunt spelen. De game is al op de dag van de release beschikbaar voor Xbox Game Pass-leden.

Marvel vs. Capcom Infinite (1 april)

Voorkom dat de dodelijke Ultron Sigma de wereld vernietigt in Marvel vs. Capcom: Infinite! Helden van Marvel en Capcom bundelen hun krachten om met de krachtige Infinity Stones de orde te herstellen.

En mocht je het hebben gemist: onlangs heeft Microsoft bekend gemaakt dat Minecraft op 4 april naar Xbox Game Pass komt! Sluit je aan bij miljoenen spelers uit de Minecraft-community, verken oneindige werelden en bouw wat je maar wilt.

Ga voor meer info naar Xbox Wire.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: