Home MoviesDVD/Blu-Ray Bingewatching is in juni geen probleem met de series van Universal

Bingewatching is in juni geen probleem met de series van Universal

by Mark van Truijen

Bingewatching is in juni geen probleem met de series van Universal

        juni series beeld cms.jpg 

Limitless –  seizoen 1 – 14 juni – DVD, Blu-ray en 4k Ultra HD
Brian Finch (Jake McDorman), een twintiger zonder doel, krijgt van een vriend een nieuwe gevaarlijke pil genaamd NZT-48, deze pil zorgt ervoor dat hij elk gedeelte van zijn hersenen kan gebruiken en zo de slimste persoon ter aarde wordt, zolang hij de drugs maar neemt. Brian werkt samen met FBI agente Rebecca Harris (Jennifer Carpenter, Dexter), ze lossen samen zaken op en gaan op zoek naar de producent van de gevaarlijke drug om er achter te komen waarom Brian de enige persoon lijkt te zijn die geen last heeft van de dodelijke bijwerkingen. Het is allemaal nog ingewikkelder door de betrokkenheid van de mysterieuze senator Eddie Morra (Bradley Cooper, American Sniper), voor hem staat misschien meer op het spel dan wordt verwacht. Gebaseerd op de succesvolle film is dit een serie bomvol actie en spanning.

The Magicians –  seizoen 1 – 14 juni – DVD en Blu-ray
Gebaseerd op de bestsellers van Lev Grossman speelt The Magicians zich af rond de Brakebills University. Wanneer een groep jongeren gerekruteerd wordt voor deze geheimzinnige academie komen ze erachter dat magie niet alleen veel echter, maar ook veel gevaarlijker is dan ze zich hadden kunnen voorstellen.

Shades of Blue – seizoen 1 – 14 juni – DVD
Detective en alleenstaande moeder, Harlee Santos (Jennifer Lopez), die werkt in een groep van corrupte politie, is wanhopig op zoek naar een goed leven voor haar dochter. Zo wanhopig dat zij  zelfs steekpenningen aanneemt. Maar wanneer ze gearresteerd wordt door de FBI en gedwongen wordt om informatie over zijn zorgen voor “broeders”, zal de detective moeten de lijn tussen liefde, loyaliteit, eer en verraad te vinden.

Suits  – seizoen 6 –  14 juni – DVD en Blu-ray
Suits is terug voor een zesde seizoen met een grote omwenteling. Mike Ross (Patrick J. Adams) gaat voor 2 jaar de cel in voor fraude en zijn collega’s bij Pearson Specter Litt krijgen te maken met de gevolgen van zijn schikking. Het advocatenkantoor krijgt te maken met een grote leegloop en Harvey (Gabriel Macht), Louis (Rick Hoffman), Jessica (Gina Torres), Donna (Sarah Rafferty) en Rachel (Meghan Markle) hangen rechtzaken van voormalig cliënten boven het hoofd. Terwijl Mike moeite heeft om zich aan te passen aan het leven in de gevangenis doet Harvey alles om de situatie op te lossen en het bedrijf te redden.

Teenage Mutant Ninja Turtles – seizoen 4  – 14 juni – DVD
Ze hebben uren gestudeerd. Ze hebben hun ambacht onder de knie. Ze hebben talloze vijanden verslagen. Maar de training van de Turtles heeft ze niet voorbereid op de dodelijkste, grootste vijand tot nu toe… de Super Shredder.
Op zijn wraakzuchtige missie om Splinter en de Turtles te verslaan, dwingt Shredder Stockman-Fly om hem te injecteren met een megadosis van het onstabiele supermutagen. Terwijl de pijn door zijn lichaam giert, verschijnen er messen en dikke aderen vanuit zijn huid, de gemuteerde, supersterke Shredder kan niet anders dan tevreden zijn. Hij is een gruwelijk monster… maar is hij nu sterk genoeg om zijn grootste vijanden te vernietigen?!

Andere releases in juni:

  • Fifty Shades Darker – 7 juni
  • McLaren – 7 juni
  • Kicks – 14 juni
  • Come and Find Me – 14 juni
  • Paw Patrol: Air Pups – 14 juni
  • Loving – 21 juni
  • Split – 21 juni
  • Rings – 21 juni
  • Fences – 21 juni

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x