Home Gaming Bigben Interactive brengt samen met Sony Interactive Entertainment Europe de nieuwe Revolution Pro Controller uit voor de PS4™

Bigben Interactive brengt samen met Sony Interactive Entertainment Europe de nieuwe Revolution Pro Controller uit voor de PS4™

by Mark van Truijen

De onafhankelijke ontwerper, fabrikant en distributeur van randapparatuur, Bigben Interactive, kondigt met trots haar nieuwste product aan: de Revolution Pro Controller met officiële PS4™-licentie.

De Revolution Pro Controller, die op de markt kan worden gebracht dankzij een nieuwe licentiesamenwerking met Sony Interactive Entertainment Europe Ltd., is geoptimaliseerd en volledig compatibel met het zeer populaire PlayStation®4 (PS4™) -platform.

Het team industriële ontwerpers en technici van Bigben Interactive heeft de Revolution Pro Controller samen met professionele gamers ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het eindresultaat zal voldoen aan de uiteenlopende gameplay-behoeften van eSports-spelers.

Alain Falc, CEO van Bigben Interactive, vertelt over de samenwerking en de release: “We zijn ongelooflijk trots op onze samenwerking met Sony Interactive Entertainment Europe, en we vinden het fantastisch om de Revolution Pro Controller aan PS4-spelers te kunnen introduceren.

De gebruikersvriendelijke mogelijkheden van de controller zorgen voor een fantastische besturing en een optimale spelervaring. We weten zeker dat spelers met de Revolution Pro Controller kunnen genieten van een naadloze integratie met hun favoriete games. We zien ernaar uit om binnenkort meer te vertellen over het product en de features.

De Revolution Pro Controller is verkrijgbaar tijdens de feestdagen en wordt verkocht onder de merknaam NACON™.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x