Home Gaming BEVRIJD HET VICTORIAANSE LONDEN VAN DE ONDERDRUKKING IN ASSASSIN’S CREED SYNDICATE

BEVRIJD HET VICTORIAANSE LONDEN VAN DE ONDERDRUKKING IN ASSASSIN’S CREED SYNDICATE

by Mark van Truijen

Assassin’s Creed® Syndicate, het nieuwste deel uit de geprezen Assassin’s Creed reeks, is vanaf 23 oktober 2015 wereldwijdverkrijgbaar voor PlayStation®4 en Xbox One. De Windows PC versie is verkrijgbaar in de herfst van 2015. Assassin’s Creed Syndicate is ontwikkeld door Ubisoft Quebec, in samenwerking met acht andere Ubisoft studio’s*.ACS_Box_art_20150512_1830cet_1431442464

De epische singleplayer-ervaring van Assassin’s Creed Syndicate speelt zich af in het Londen van 1868. De Industriële Revolutie beleeft zijn hoogtijdagen en zorgt voor grote veranderingen in de levens van miljoenen mensen. Veranderingen die zonder technologie ondenkbaar zouden zijn. De kloof tussen arm en rijk wordt aanzienlijk groter tijdens deze periode. De hogere klassen hebben stemrecht en heersen over de stad terwijl het lot van de lagere klassen niets anders was dan hard werken en jong sterven. Om te overleven bundelden zij hun krachten in de onderwereld en vormden zij daar een nieuw soort familie: bendes.

Als speler kruip je in de huid van Jacob Frye, een vastberaden, vurige en rebelse leider van een ondergrondse bende. Ook speel je als Evie, Jacobs tweelingzus en een absolute meesteres in stealth. Samen bestrijden ze rivalen, rijken en Tempeliers om zo het volk van armoede en corruptie te bevrijden en de controle over Londen terug te krijgen.

 

In Assassin’s Creed Syndicate verken je de grootste, meest moderne open-wereld stad ooit gemaakt in een Assassin’s Creed game. Het vechten is bruter dan ooit wanneer je het opneemt tegen rivaliserende bendes en je invloed in Londen verder uitbreidt. Je maakt gebruik van nieuwe wapens waaronder een boksbeugel, een kukri mes, een revolver en de Assassin handschoen. Assassin’s Creed Syndicate bevat ook innovatieve navigatie en transportmethodes om de open wereld te verkennen, zoals een touwpistool om grote gebouwen op te stormen, snel van dak naar dak te bewegen of sluipmoorden vanuit de lucht uit te voeren. Verder heb je nog koetsen en treinen waar je op kan free-runnen, vijanden mee kan opsporen of kan gebruiken om te ontsnappen na een gewaagde overval.

“De mogelijkheid om een ondergrondse bende te leiden en gebruik te maken van moderne tools om een gedetailleerd Londen te verkennen is wat deze game bijzonder maakt,” aldus Marc-Alexis Côté, Creative Director bij Ubisoft. “Assassin’s Creed Syndicate is al meer dan twee jaar in ontwikkeling en we weten zeker dat deze nieuwe, moderne setting en levendige open wereld zowel Assassin’s Creed fans als nieuwkomers blij gaat maken.”

 

Meer informatie over Assassin’s Creed Syndicate vind je op:http://po.st/AssassinsCreedSyndicate

 

Voor meer informatie over de verschillende edities en het pre-order aanbod, ga naar:http://po.st/PreOrderNu

 

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x