Home Gaming Bethesda onthult QuakeCon activiteiten voor DOOM Eternal en Fallout 76

Bethesda onthult QuakeCon activiteiten voor DOOM Eternal en Fallout 76

by Sven

QuakeCon 2018 komt snel dichterbij en vandaag onthullen we graag enkele belangrijke activiteiten die we voor onze games op de conventie in petto hebben, waaronder de langverwachte gameplayonthulling van DOOM Eternal en een diepere duik in Fallout 76met Todd Howard en andere leden van Bethesda Game Studios.

Tickets voor QuakeCon ( en zelfs voor de BYOC!) zijn nog steeds beschikbaar door hierte registreren op de officiële site. Fans moeten zich haasten en snel hun tickets grijpen zodat ze geen minuut missen, live en in persoon.

Deze editie van QuakeCon heeft een uitgebreid schema, met onder andere de terugkeer van de Keynote Address en officiële Bethesda Panels, met daarbovenop een BYOC-zone die twee keer zo groot is vergeleken met 2017. En, voor het eerst, zal de tentoonstellingshal open zijn van vrijdag tot zondag, wat het een volledig weekend van QuakeCon-plezier maakt voor jou en je beste ‘fraggende’ vrienden.

Details van de verschillende Bethesda game-activiteiten vind je hieronder:

KEYNOTE ADDRESS, MET DE ONTHULLING VAN DOOM ETERNAL 

Vrijdag 10 augustus om 18:00 uur – QuakeCon’s Keynote Address keert terug met updates die gepland zijn voor Quake Champions, RAGE 2, The Elder Scrolls Online en natuurlijk ook de allereerste gameplayonthulling van DOOM Eternal met Marty Stratton en Hugo Martin van id Software. Fans die er niet kunnen bijzijn – en dat moet je écht wel –kunnen de keynote online live meevolgen via https://www.twitch.tv/bethesda.

FALLOUT 76 PANEL EN Q&A VOOR DE FANS

Zaterdag 11 augustus om 18:00 uur – Todd Howard en anderen van Bethesda Game Studios zullen de fans een diepere blik gunnen op het personagesysteem en de Perks dieFallout 76 zal krijgen, gevolgd door een Q&A met het team om de meest prangende vragen van de fans te beantwoorden. Kan je er niet bij zijn? Gelukkig kun je nog steeds online meekijken via https://mixer.com/bethesda of https://www.twitch.tv/bethesda.

GEWELDIGE ESPORTS TOERNOOIEN

Donderdag 9 augustus – vrijdag 10 augustus – The Elder Scrolls: Legends Masters Series kwalificatiewedstrijden zijn aan de gang en eindigen met twee dagen competitie en finales op QuakeCon. Zestien van de beste Legends-spelers ter wereld komen samen in het Gaylord Texan Resort and Convention Center om te strijden voor hun deel van de prijzenpot van $50,000. Het volledige toernooi kan online bekeken worden viahttps://www.twitch.tv/teslegends.

De volledige vrijdag 10 augustus – zondag 12 augustus – Het volgende grote evenement voor Quake Champions zal plaatsvinden tijdens QuakeCon 2018. DeQuakeCon Open zal enkele van de beste esports-spelers ter wereld het tegen elkaar laten opnemen in 2v2 gevechten voor hun deel in een prijzenpot van $175,000. En, als bonus, zullen spelers van de top-8 2v2-teams doorgaan om alleen te strijden in een 1v1, winner-take-all Duel showdown voor een kans op ultieme glorie en $25,000. Wees daar aanwezig om in levenden lijve te juichen of uit te jouwen, of als dat niet lukt, kijk dan online viahttps://www.twitch.tv/quake.

PANELS

Deze editie van QuakeCon ziet de terugkeer van de officiële door de community beheerde panels, met exclusieve blikken achter de schermen en discussies met ontwikkelaars van Bethesda over games zoals DOOM EternalRAGE 2, Quake Champions en Prey. De planning en verdere details van het panel zullen naast de volledige lijst van activiteiten onthuld worden in de aanloop naar QuakeCon.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x