Home Gaming Bethesda introduceert Warpath en Single-Use items

Bethesda introduceert Warpath en Single-Use items

by Mark van Truijen

Doom maakt zich op voor een release op 13 mei, maar voor dat dat zover is leren we allemaal nieuwe dingen over de game. Zo heeft bethesda een nieuwe multiplayer modus onthuld, genaamd Warpath, als wel een paar single-use items, genaamd Hack Modules.

Warpath is Doom’s versie van de klassieke King of the Hill game modus. Het verschil in Warpath is dat het capture point beweegt om de map. Aan de andere kant beweegt een Demon Rune, je zal dus moeten kiezen om of het punt te pakken of voor de Demon Rune te gaan.

DOOM_Demon_MP

Hack Modules maken hun introductie als single-use items welke je kan verdienen via het progressie systeem. Des te meer je speel, des te meer Hack Modules je in bezit heb. Bethesda heeft zelf al wat favorieten modules, de Supply Timer, hiermee zie je de respawn tijd vanaf de pickup, Retribution, geeft het leven en de locatie weer van de laatste speler die jouw vermoorde, Scout, zie een paar seconden alle spelers, en Power Seeker, geeft alle power-ups weer op de map.

Hack Modules hebben een aflopende timer, deze gaat wel op pauze als jij dood ga. Zo kan je volledig gebruik maken van deze module.

Doom staat gepland voor release op PC, PS4 en Xbox One op 13 Mei.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x