That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS Vita, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One

Bethesda Game Studios breidt uit met nieuw kantoor in Dallas

Bethesda Game Studios®, een bedrijf van ZeniMax®, kondigt vandaag aan dat ze de ontwikkelingsmogelijkheden verder uitbreiden en versterken door Escalation Studios in Dallas, Texas te verwelkomen als deel van Bethesda Game Studios.

“We hebben al een hele tijd gewerkt met Tom, Marc en de rest van het team bij Escalation. Ze hebben al schitterende games samen met ons afgeleverd en we wisten dat we samen nog grotere dingen konden doen,” zei Todd Howard, Game Director en Executive Producer bij Bethesda Game Studios. “Het is een ongelofelijk team in Dallas en ze dragen al bij aan belangrijke delen van Fallout®76 en Starfield®.

Escalation werd opgericht in 2007 door veteranen in de industrie Marc Tardif en Tom Mustaine en werd in 2016 overgenomen door ZeniMax. De studio heeft al belangrijke bijdragen geleverd op vlak van ontwikkeling voor The Elder Scrolls V: Skyrim® VR, Fallout 4 VR, en Fallout Shelter op Nintendo Switch, alsook voor DOOM® (2016).

“We waren vereerd om in 2016 de ZeniMax-familie te vervoegen en het team is nederig om zich nu bij Bethesda Game Studios aan te sluiten,” zei Marc Tardif. “We zijn verheugd om te delen in de passie en toewijding van de studio om nieuwe en ambitieuze ervaringen te brengen naar enkele van de meest iconische franchises uit de industrie.”

“Dit is een heel spannende tijd voor iedereen in de studio,” zei Tom Mustaine . “We voelen een diep gevoel van trots en opwinding om te werken aan enkele van de meest verwachte games in de industrie en we kunnen niet wachten om fans te tonen waaraan we hebben gewerkt.”

Bethesda Game Studios is momenteel op zoek naar werkkrachten voor de kantoren in Maryland, Montreal, Austin en Dallas.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE