Home MoviesNieuws Beste eSports-teams uit de Benelux gaan Europa in en strijden om $500.000 prijzengeld

Beste eSports-teams uit de Benelux gaan Europa in en strijden om $500.000 prijzengeld

by Sven

Nieuwegein, 7 augustus 2017 — Calm Kiwi’s en AFCA hebben zich bewezen als twee van de allerbeste eSports-teams uit de Benelux in de finale van ROG Masters Benelux. Zij krijgen het leeuwendeel van de €10.000 tellende prijzenpot en zullen onze regio vertegenwoordigen tegenover de rest van Europa in de games Dota 2 en Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO).

Meer dan 90 teams hebben vorige maand meegedaan aan de kwalificatierondes van de ASUS ROG Masters Benelux, en in totaal zijn er meer dan 100 wedstrijden gespeeld via de ESL Play-portal. De finales van ROG Masters Benelux vonden afgelopen zaterdag plaats in de vernieuwde ESL Benelux-studio te Haarlem, en werden live uitgezonden via het Twitch-kanaal van ESL Benelux en het Facebook-kanaal van ASUS ROG Benelux. Calm Kiwi’s en AFCA zijn nu een stap dichter bij de grote finale in Azië, waar zij zich kunnen meten met ‘s werelds beste teams voor een prijzenpot van $500.000!

ROG Masters is een wereldwijd eSports-toernooi voor talenten in de games CS:GO en Dota 2. Dit zijn met miljoenen spelers wereldwijd twee van de meest populaire games in de wereld van eSports. In Dota 2 proberen twee teams van vijf spelers elkaars basis te vernietigen. Iedere speler bestuurt gedurende het spel één personage, en probeert tijdens de wedstrijd goud en ervaringspunten te verzamelen om sterker te worden dan zijn tegenstanders en ze uit te schakelen. CS:GO is een first-person shooter waarin twee teams met andere doelen tegen elkaar spelen: het ene team probeert een bom te plaatsen, terwijl het andere team het plaatsen van een bom moet voorkomen. Elke ronde kunnen spelers wapens kopen met geld dat zij hebben verdiend in de vorige ronde.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x