Home Gaming Beleef nieuwe avonturen in het verboden land Eureka in Final Fantasy XIV online

Beleef nieuwe avonturen in het verboden land Eureka in Final Fantasy XIV online

by Mark van Truijen

Het verboden land Eureka Anemos doemt op uit de nevelen in FINAL FANTASY® XIV, dankzij de vandaag verschenen Patch 4.25. Dit mysterieuze nieuwe gebied is nog niet verkend, ongetemd en onderhevig aan constant veranderende elementen. Hier worden spelers uitgedaagd om zich nieuwe gevechtstechnieken eigen te maken en krachtige nieuwe wapens te verkrijgen en verbeteren. De patch levert ook het nieuwste hoofdstuk in het avontuur van de buitengewone inspecteur Hildibrand, en het zevende seizoen van The Feast PvP.

FFXIV still.jpg

The Forbidden Land, Eureka Anemos is een enorm, onbekend gebied dat enkele belangrijke gameplay-wijzigingen met zich meebrengt:

  • Field Area-stijl gameplay: Maximaal 144 spelers kunnen zich in hetzelfde gebied bevinden. Daarbij worden ze aangemoedigd om samen met andere avonturiers op beruchte monsters te jagen en gezamenlijke doelen na te streven.
  • Progressie van spelers: Spelers kunnen elementaire EXP verdienen om hun vermogen de elementen te gebruiken te versterken. Ze kunnen ook de nieuwe Magia Board-functie gebruiken om hun elementaire affiniteiten aan te passen, wat zeker van pas zal komen bij het verkennen van Eureka.
  • Aangepaste gevechtsmechanieken: De gevechten krijgen nieuwe strategische diepgang met een elementensysteem. Dit systeem laat spelers een Magia Board gebruiken om de elementaire affiniteit van hun aanvallen af te stemmen op hun vijanden. Voordat ze eropuit trekken kunnen spelers met een Magia Melder de elementen van hun Magia Board aanpassen. Daarbij is het de kunst de setup zo goed mogelijk af te stemmen op het doel van het avontuur.
  • Beloningen: Spelers kunnen tijdens het verkennen van Eureka speciale kristallen vinden en deze bij de beroemde smid Gerolt inleveren voor het verbeteren van wapens en uitrusting.

Met de FINAL FANTASY XIV Online Free Trial kunnen nieuwe spelers zich bij de miljoenen avonturiers in het gebied Eorzea ™ aansluiten. De gratis proefversie laat iedereen van alle content genieten tot level 35*, tot acht speelbare personages maken, en de verschillende speelbare rassen, klasses en jobs proberen zonder speeltijdbeperkingen. Nieuwe spelers die de gratis proefversie willen proberen, kunnen zich hier registreren: http://sqex.to/FFXIV_FreeTrial.

Alle edities van FINAL FANTASY XIV Online, inclusief de FINAL FANTASY XIV: Stormblood-uitbreiding, zijn hier te koop in de Square Enix® Online Store: http://sqex.to/FFXIVStore

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x