Home MoviesDVD/Blu-Ray Beleef het mysterie en de actie met Complete Unknown en A Prayer Before Dawn op DVD

Beleef het mysterie en de actie met Complete Unknown en A Prayer Before Dawn op DVD

by Sven

Op 2 oktober komt het intrigerende drama Complete Unknown uit op DVD. De film vertelt het verhaal van de mysterieuze Alice, een sterke rol van Oscarwinnares Rachel Weisz. Oscargenomineerde Michael Shannon schittert naast Rachel Weisz in de rol van Tom, die de raadselachtige vrouw ergens van lijkt te kennen. Later komt op 30 oktober de actiethriller A Prayer Before Dawn vanregisseur Jean-Stéphane Sauvaire met in de hoofdrol Joe Cole (Green RoomPeaky Blinders). De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Billy Moore, een Britse gevangene in één van ‘s werelds gevaarlijkste gevangenissen: Klong Prem, het beruchte ‘Bangkok Hilton’. Om te overleven besluit hij de dodelijke gevechtskunst Muay Thai Boxing te leren.

Complete Unknown – 2 oktober – DVD – bekijk de trailer
Tom (Michael Shannon) leeft gelukkig met zijn vrouw in Brooklyn. Voor zijn verjaardag organiseert hij een intiem diner voor zijn beste vrienden. En dan duikt Alice (Rachel Weisz) op, als date van Toms collega. Ze charmeert alle gasten met haar fascinerende verhalen, maar de gastheer lijkt ergens mee te zitten. Wie is die mysterieuze Alice? Tom weet zeker dat hij haar kent, ook al heeft ze een andere naam en geeft ze geen enkel teken van herkenning wanneer ze naar hem kijkt. Naarmate de avond vordert onthult ze een schokkend geheim, waarna ze plotseling vertrekt. Tom volgt haar in een nachtelijke zwerftocht, waarbij de een op zoek is naar verandering in zijn leven terwijl de ander zich juist afvraagt hoe ze haar oude leven weer op kan pakken. Academy Award® winnaar Rachel Weisz, Michael Shannon en Academy Award® winnaar Kathy Bates dragen dit intrigerende drama van regisseur Joshua Marston.

Lengte: 90 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99

A Prayer Before Dawn  – 30 oktober – DVD en Blu-ray – bekijk de trailer
In de Klong Prem gevangenis gelden er tien regels. Breek je er één, dan is het heel waarschijnlijk dat je doodgaat. Breek je er geen, dan is het zeker dat je sterft. Dit is het waargebeurde verhaal van Billy Moore, een Britse gevangene in één van ‘s werelds gevaarlijkste gevangenissen: Klong Prem, het beruchte “Bangkok Hilton”. Vechtend voor zijn leven besluit Billy zich aan te sluiten bij een leermeester in de dodelijke gevechtskunst Muay Thai Boxing om zich zo een weg naar de verlossing te knokken.

Lengte: 116 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x