Home Movies Beleef het diverse aanbod van Universal Pictures Home Entertainment in oktober

Beleef het diverse aanbod van Universal Pictures Home Entertainment in oktober

by Sven

Universal heeft weer wat mooie titels deze maand die uitkomen voor Blu-Ray en DVD. 

MIDNIGHT TEXAS SEIZOEN 1 –  3 oktober – Blu-ray en DVD
Welkom op een plek waar normaal zijn echt heel vreemd is. Gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van Charlaine Harris (de auteur van True Blood), brengt deze serie je naar een afgelegen stad in Texas, waar niemand is wie ze lijken. Van vampieren en heksen tot paranormaal begaafden, engelen en moordenaars, Midnight is een mysterieuze veilige haven voor diegenen die anders zijn. Terwijl de stadsleden de druk van ruige motorbende bendes, verdachte agenten, bovennatuurlijke entiteiten en hun eigen gevaarlijke verleden bestrijden, krijgen ze een ijzersterke band en vormen ze een onwaarschijnlijke familie.

MR ROBOT SEIZOEN 3 – 3 oktober – Blu-ray en DVD
Na de cliffhanger van het vorige seizoen zorgt seizoen 3 van Mr. Robot vanaf de eerste aflevering weer dat je op het puntje van je stoel zit. De motivaties van de karakters worden geopenbaard, Tyrell helpt de Dark Army, Darlene wordt gevangen genomen door de FBI en de desintegratie van Elliot en Mr. Robot gaat verder. 

CHICAGO MEDS SEIZOEN 3 – 3 oktober – DVD
Het moedige team van artsen, verpleegkundigen en medewerkers van Chicago Med gaan iedere keer weer de bloedstollende chaos van de eerste hulp in. Hartverscheurend drama heeft hen zowel professioneel als persoonlijk getroffen. Iedere dag staan er levens op het spel en is het voor het medische team, dat de moeilijkste en meest uitdagendste patiënten van Chicago krijgt, een emotionele sensatie. Van Primetime Emmy® Award-winnende uitvoerend producent Dick Wolf (Law & Order) komen deze 20 baanbrekende afleveringen van het derde seizoen om onafgebroken van te genieten.

CHICAGO P.D. SEIZOEN 5  – 3 oktober – Blu-ray en DVD
Primetime Emmy® Award-winnaar Dick Wolf (Law & Order) komt met het meeslepende vijfde seizoen over de mannen en vrouwen van de elite Intelligence Unit van het politiekorps van Chicago. Het bestrijden van de meest gruwelijk misdaden van de stad heeft de hoogste prioriteit voor rechercheur Hank Voight (Jason Beghe) en zijn team. Geconfronteerd met een nieuwe wind die door Chicago gaat, staat de politie onder vuur en worden ze nauwlettend in de gaten gehouden. Met de hervorming van de politie in volle gang, wordt het team gedwongen om door verraderlijke omstandigheden te navigeren in hun streven naar gerechtigheid.

Uni-okt-2.PNG

CHICAGO FIRE SEIZOEN 6 – 3 oktober – Blu-ray en DVD
Met het onzekere lot van een aantal eenheden van de Chicago Fire gaat het zesde seizoen knallend van start. Terwijl de dappere brandweerlieden, reddingsteams en paramedici zich bezighouden met de nasleep van elk vuur dat ze tegenkomen – ontvouwen zich meer hete romances, pulserende actie en vurig drama. Van Primetime Emmy® Award-winnende uitvoerend producent Dick Wolf (Law & Order) komen de 23 explosieve afleveringen voor ononderbroken kijkgenot.

WILL & GRACE SEIZOEN 1 – 10 oktober – DVD
That’s right, honey! Een decennium na hun onvergetelijke acht seizoenen is het meest fantastische viertal uit de televisiewereld terug. Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes en Megan Mullally keren terug in hun meest beruchte rollen als Will, Grace, Jack en Karen. De legendarische James Burrows, regisseur van elke originele Will & Grace-aflevering, keert terug met een hoop vlijmscherpe opmerkingen en dirty martini’s. Geniet weer van de creatieve geesten van Max Mutchnick en David Kohan, het scherpste TV duo ooit.

TURTH OR DARE – 24 oktober – Blu-ray en DVD
Lucy Hale (Pretty Little Liars) en Tyler Posey (Teen Wolf) spelen de hoofdrollen in Truth or Dare, een bovennatuurlijke thriller van Blumhouse Productions (Happy Death Day, Get Out). Een ogenschijnlijk onschuldig spelletje Truth or Dare ontaardt in een dodelijke lijdensweg wanneer iemand – of iets – stelselmatig de spelers begint te straffen die een leugen vertellen of een proef weigeren uit te voeren…

BLOCKERS – 24 oktober – Blu-ray en DVD
Van de producers die je onder andere Neighbors en This is the End brachten komt nu de schaamteloze komedie Blockers. Wanneer drie ouders (John Cena, Leslie Mann en Ike Barinholtz) erachter komen dat hun dochters een pact hebben om hun maagdelijkheid op het schoolbal te verliezen, beginnen zij aan een  nachtelijke operatie om het plan van de drie tieners te dwarsbomen.

Ook vanaf oktober verkrijgbaar:

3 oktober:
–      Bringing Up Daddy – DVD
–      Death Race 4: Beyond Anarchy – DVD
–      The Keeping Hours – DVD
–      South Park seizoen 21 – DVD
–      Tales From The Hood 2 – DVD

10 oktober:
–      Jurassic World Fallen Kingdom – UHD, Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD

17 oktober:
–      Avatar, The Last Airbender – Complete Series – DVD

24 oktober:
–      Nella The Princess Knight V1 – DVD

————————————————————————————————————-

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x