That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: 3DS, Gaming, Nintendo Switch

Beleef grootse avonturen in Captain Toad: Treasure Tracker voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS

Captain Toad: Treasure Tracker is een platformspel die anders is dan andere platformspellen. Om te beginnen kan Toad-baas vanwege zijn zware rugzak niet springen. Daarom moeten spelers andere manieren verzinnen om hem in elk level voorbij de vijanden, valstrikken en obstakels naar de krachtster te loodsen. Daarvoor is het zaak de route van Toad-baas zorgvuldig te plannen, waarbij je de omgeving grondig kunt verkennen door de camera in alle richtingen te bewegen. Elk level is een compact en kunstig gemaakt diorama op zich, geïnspireerd door hetzelfde “miniatuur tuin”-concept – dat in Japan“hakoniwa” wordt genoemd – dat ook als inspiratie werd gebruikt voor de levelontwerpen van Super Mario Odyssey. Dit betekent dat de omgevingen, hoe klein ze op het eerste gezicht ook lijken, rijk zijn aan charmante details, grappige verrassingen en verstopte voorwerpen.
Met meer dan 70 levels om te overwinnen, zal zelfs de meest onverschrokken ontdekkingsreiziger hier lange tijd mee zoet zijn. Zoals te zien in de overzichtstrailer, zijn vier van deze levels gebaseerd op rijken die voorkomen in Super Mario Odyssey: Stedenrijk, Woestijnrijk, Watervalrijk en Kookrijk. Spelers kunnen deze levels zelf vrijspelen door in de game te vorderen, maar ze kunnen er ook direct toegang tot krijgen door het scannen van de amiibo-figuurtjes van Super Mario Odyssey: Mario (bruiloftkostuum), Peach (bruiloftkostuum) en Bowser (bruiloftkostuum). Door het scannen van de Toad-amiibo verschijnt een krachtige onkwetsbaarheidspaddenstoel, terwijl het scannen van een willekeurige andere amiibo één of twee handige 1-Ups oplevert.
De Nintendo Switch-versie van Captain Toad: Treasure Tracker is nu beschikbaar als digitale pre-load via de Nintendo eShop voor de prijs van € 39,99. Door de game nu al aan te schaffen en te pre-loaden op hun Nintendo Switch-systemen, kunnen spelers meteen met de game aan de slag als hij op 13 juli om 00:00 uur plaatselijke tijd wordt uitgebracht. Met een digitale aanschaf verdient de speler ook gouden punten ter waarde van 5% van het aanschafbedrag. Deze gouden punten kunnen spelers in de Nintendo eShop gebruiken voor de aanschaf van Nintendo Switch-games en downloadbare content.
Beleef heerlijke puzzelavonturen met Toad-baas in Captain Toad: Treasure Tracker. Deze game is vanaf 13 juli verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS-systemen. Je kunt in deze game zelfs terugkeren naar enkele van je favoriete rijken uit Super Mario Odyssey! Een gratis demoversie van de game is nu beschikbaar in de Nintendo eShop.  

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE