Home Gaming Beleef een reis als nooit eerder in Octopath Traveler voor Nintendo Switch

Beleef een reis als nooit eerder in Octopath Traveler voor Nintendo Switch

by Mark van Truijen
Begin een groots avontuur met een van de acht hoofdrolspelers, elk met hun eigen afkomst, talenten en doelen. Waar zal je reis beginnen? Wie haal je bij je team? En waar ga je als volgende naartoe? Spelers mogen het allemaal zelf bepalen in Octopath Traveler, een nieuwe RPG die vanaf vandaag verkrijgbaar is, exclusief voor de Nintendo Switch. Voor een goede indruk van de game en zijn gevarieerde gameplaysystemen kunnen spelers de nieuwe overzichtstrailer bekijken.
In Octopath Traveler ontmoeten spelers acht unieke reizigers met elk hun eigen verhaal en achtergrond. Door gebruik te maken van hun speciale vaardigheden, de zogenaamde Path Actions, kunnen spelers de uitgestrekte wereld op unieke manieren verkennen en tijdens de turn-based gevechten geavanceerde tactieken gebruiken. Octopath Traveler is een originele role playing game van SQUARE ENIX die spelers altijd en overal kunnen spelen op de Nintendo Switch.
Octopath Traveler voor de Nintendo Switch is verkrijgbaar als digitale download in de Nintendo eShop en als fysieke versie in de winkel. Vanaf vandaag is ook de Octopath Traveler: Traveler’s Compendium Edition verkrijgbaar. Dit is een speciale versie van de game, inclusief een stijlvol pop-up-boek, een handige wereldkaart voor je avontuur en een replica-munt, gebaseerd op de munten in de game. Spelers kunnen de game ook gratis proberen met de proloogdemo, een speciale demoversie die beschikbaar is in de Nintendo eShop en spelers het eerste hoofdstuk van elke reiziger laat spelen. De vorderingen die de speler in de demo maakt, kunnen worden overgezet naar de volledige game.
Bereid je voor op een groots avontuur met de nieuwe overzichtstrailer , probeer gratis de proloogdemo van de game en zet je vorderingen over naar de volledige versie van Octopath Traveler. Deze nieuwe RPG is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x