That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gadgets

Bekijk de laatste films met ‘Google Play Movies & TV’ op LG Smart TV’s

LG Smart TV gebruikers kunnen vanaf nu genieten van duizenden films dankzij ‘Google Play Movies & TV’ dat vanaf nu in meer dan 100 landen beschikbaar is. Google Play Movies & TV werkt op LG’s webOS Smart TV platform (evenals op het eerder uitgebrachte NetCast 4.0 en 4.5) en biedt tijdloze klassiekers, nieuwe releases, onafhankelijke films en cultfilms in zowel HD als SD resolutie.

Met Google Play Movies & TV hebben gebruikers keuze uit duizenden films die zij kunnen huren of kopen. Doordat de content vanaf de cloud gestreamed wordt, kunnen gebruikers vanuit hun LG Smart TV thuis beginnen met kijken en de film op een later moment hervatten op hun smartphone, tablet of PC.
De Smart TV markt groeit snel en dit gaat gepaard met de vraag naar nieuwe content met hoge kwaliteit‘, aldus In-kyu Lee, senior vice president en hoofd van de TV en monitor divisie bij LG Electronics Home Entertainment Company. ‘LG’s hoogste prioriteit is om aan deze vraag te voldoen, wat overeenkomt met de wens van het leveren van de beste kijkervaring op onze TV producten met het webOS platform. Met onze hechte samenwerking met Google hopen wij aan de hoge verwachtingen van LG Smart TV gebruikers te voldoen.
Google Play Movies is vanaf nu te downloaden in de LG Content Store en beschikbaar op LG Smart TV’s in de Benelux.
We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE