Gaming
Now Reading
Behind the scenes : Far Cry 4
0

Behind the scenes : Far Cry 4

by Mark van Truijen25/07/2014

Maak kennis met het onderzoek dat vooraf ging aan de open wereld van Kyrat in Far Cry 4 voor next-gen. Samen met VICE is het onderzoeksteam vertrokken naar Nepal om daar de inspiratie op te doen. Uiteindelijk zijn de unieke Kyrati karakters en prachtige open wereld daar op gebaseerd. Ver van de toeristische routes en trekpleisters ging het team op zoek naar de verhalen van échte mensen. Dankzij hun bijdrage kon het team de culturele en politieke levensdynamiek ervaren op een manier die normaliter aan buitenstanders voorbij gaat.

In deze eerste video vertelt het team over hun motivatie en verwachtingen om dankzij een reis uiteindelijk een diepgaande game-ervaring neer te zetten. Tijdens deze eerste fase van de reis maak je kennis met het schrille contrast tussen overvolle, vervuilde steden en adembenemende verlaten landschappen. Met eigen ogen maakt het team kennis met de bizarre spirituele tradities en ontmoeten we een ervaren Gurkha. Nepalese Ghurkas ondergaan een rigoureuze, bijna ondenkbare training en leren je alles over de Kukri, het iconische wapen van Far Cry 4.

Far Cry 4 is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 18 november 2014 voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en Windows PC.

What's your reaction?
Love It
0%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
About The Author
Mark van Truijen
Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.