That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder DVD/Blu-Ray, Movies, Nieuws, Series, TV

Begin de lente goed met beste films en series van Universal Home Entertainment

April Titels Universal HE cms.PNG

DADDY’S HOME 2 – 4 april – Blu-ray, DVD en als boxset
In de sequel van de bioscoophit uit 2015 werken vader Dusty (Mark Wahlberg) en stiefvader Brad (Will Ferrell) samen aan een perfecte Kerstmis voor hun kinderen. Hun nieuwe partnerschap wordt op de proef gesteld als Dusty’s traditionele, machovader (Mel Gibson) en Brads zachtaardige vader (John Lithgow) net op tijd arriveren om de feestdagen op stelten te zetten.

THE SINNER SEIZOEN 1 – 18 april –DVD
The Sinner volgt een jonge moeder (Jessica Biel) die, op een uitje met haar man (Christopher Abbott) en zoon, een verrassend gewelddadige actie onderneemt waar, ze tot haar ontzetting, geen weet van heeft. Een unieke misdaadthriller waarvan de drijvende kracht niet het “wie” of het “wat” is, maar het “waarom”. Een onderzoeker (Bill Pullman) raakt geobsedeerd met het ontdekken van het motief van de vrouw, samen gaan zij op een schrijnende ontdekkingstocht naar het diepst van haar psyche en de gewelddadige geheimen uit haar verleden.

KILLJOYS SEIZOEN 3 – 18 april – Blu-ray en DVD
De drie premiejagers hebben veel verlies moeten verwerken en nu moeten zij zich voorbereiden op wat hen nog te wachten staat. Spanningen en tragedie hangen boven de J Star System wanneer zij proberen om een leger samen te stellen en zich voor te bereiden op het gevecht…

N.C.I.S. LOS ANGELES SEIZOEN 8 – 18 april – DVD
Verrassende arrestaties, een spion op de afdeling en een missie die fout gaat in Syrië zorgen ervoor dat alles verandert voor iedereen… voor altijd. In de 23 afleveringen bewijst het elite team van L.A. keer op keer dat zij de dodelijkste bedreigingen in zowel binnen- als buitenland in de kiem kunnen smoren. Met prachtige beelden en geluid, explosieve extra’s is dit de manier om NCIS: Los Angeles nog een keer te ervaren!

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE